Titulinis » Naujienos » Baltijos moterų lygos pusfinalyje prireiks lemiamų rungtynių

Baltijos moterų lygos pusfinalyje prireiks lemiamų rungtynių

2023-03-05
hockey.lt informacija
Savaitgalį Baltijos moterų ledo ritulio lygos atkrintamąsias varžybas pradėjo Lietuvos moterų rinktinės pagrindu sudaryta komanda.
 
Po reguliaraus sezono antroje pozicijoje likusios lietuvės pusfinalio seriją šeštadienį pradėjo Elektrėnuose. Rungtynėse prieš „HS Riga“ komandą pergale 2:1 džiaugėsi varžovės iš Latvijos.
 
Sekmadienį jau laukė rungtynės Rygoje, kurios taip pat buvo atkaklios, bet šįkart jos laimingai baigėsi Lietuvos atstovėms, triumfavusioms 3:2. Pergalė leido lietuvėms išplėšti lemiamas pusfinalio serijos rungtynes, kurios vėl bus žaidžiamos Elektrėnuose.
 
Per dvi savaitgalio rungtynes tris įvarčius Lietuvos rinktinei pelnė ir vieną rezultatyvų perdavimą pridėjo Klara Miuller. Kartą tiksli buvo Marija Kukanova, o Viltautė Jasinevičiūtė ir Aleksandra Volyncevaitė atliko po rezultatyvų perdavimą. Abejose rungtynėse lietuvių vartus gynė Viltė Beličenkaitė.
 
Trečiosios ir paskutinės rungtynės kovoje dėl vietos Baltijos moterų čempionato finale įvyks kovo 11 d. Elektrėnų ledo rūmuose.