Titulinis » Naujienos » „Baltica“ kviečia į sezono atidarymą Elektrėnuose

„Baltica“ kviečia į sezono atidarymą Elektrėnuose

2013-09-05
HC "Baltica" informacija
 Atsinaujinęs Vilniaus ledo ritulio klubas HC „Baltica“ kviečia klubo aistruolius ir visus, neabejingus ledo rituliui į oficialaus sezono atidarymą, kuris įvyks jau rugsėjo 6 dieną, 18:30 val. Elektrėnų ledo rūmuose.
 
Draugiškų rungtynių seriją užbaigę pergalingai, „Baltica“ sezoną atidarys rungtynėmis su Moldavijos „Platina Kišiniov“ ekipa. Praėjusį sezoną komandos jau buvo susitikusios keturis kartus ir HC „Baltica“ gerokai pranoko varžovus.
 
Šį sezoną „Balticos“ komandą papildė nauji žaidėjai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš ledo rituliu garsėjančios Latvijos. Komandos garbę vėl gins ekipos senbuviai Erikas Sadauskas, Aimas Fiščevas, Vladislavas Kuzminas, Aleksandras Tsukanovas, Vladas Nikulinas, Sergėjus Boitsovas, Ritvaras Zonenbergas, Konstantinas Isaevas. Jiems padės nauji perspektyvūs lietuviai: Danielius Nomanovas, Simas Baltrūnas, Ilja Četvertakas, Rokas Bazys, Edvinas Boroška, Simonas Gorelis, Artūras Pavliukovas. Prie lietuvių prisijungs ir komandą sustiprins latviai Martinšas Oskaras Freimanis, Edgaras Kamolinšas, Ričardas Matuzevičs, Linardas Mazurs-Mago, Emilis Potapovas, Leonardas Rimjanas, Valteris Freisas, Juris Zieminšas, Raimondas Upenieksas bei rusas Konstantinas Kolokolovas. Komandą treniruos treneriai Aigaras Ciprusas ir Valerijus Kulibaba bei lietuvis Arūnas Aleinikovas.
 
Šį sezoną ledo ritulio klubas „Baltica“ ir toliau džiugins savo sirgalius įvairiomis akcijomis bei nuolaidomis. Siekdami populiarinti ledo ritulį bei skatinti jaunimo užimtumą, klubas visus vaikus iki 6 metų į rungtynes leis nemokamai. O visų Lietuvos ledo ritulio mokyklų auklėtiniai iki 12 metų, su mokyklos pažymėjimu arba ledo ritulio marškinėliais taip pat stebės rungtynes nemokamai. Visiems moksleiviams ir pensininkams bus taikoma 50 procentų nuolaida bilietui. Bilietus platins „Tiketa“.
 
Sezono atidarymo šventė taps tikra ledo ritulio fiesta. Jos dalyvius ir žiūrovus stebins šviesos ir lazerių šou, žodį tars Elektrėnų miesto meras, klubo vadovybė ir kiti garbingi svečiai, šoks dailiojo čiuožimo atstovė. Renginio kulminacija–rungtynės prieš Moldavijos ekipą.
 
Atvykite į šventę su draugais ir šeima, pasipuoškite „Baltica“ spalvomis (mėlyna, oranžine) ir rinkitės visi D tribūnoje Elektrėnų ledo rūmuose, rugsėjo 6 d. 18:30 val !