Titulinis » Naujienos » Aukščiausioje Latvijos lygoje – pirmasis V.Krakausko rezultatyvus perdavimas

Aukščiausioje Latvijos lygoje – pirmasis V.Krakausko rezultatyvus perdavimas

2013-03-07
sportas.lt informacija
 
Nelengvą pergalę aukščiausioje Latvijos ledo ritulio lygoje iškovojo Liepojos „Metalurgs-2“ komanda su trimis lietuviais, kuri trečiadienį svečiuose 5:4 (1:2, 2:0, 2:2) palaužė Rygos „SK Riga-96“ ledo ritulininkų pasipriešinimą.
 
Šios rungtynės išskirtinėmis tapo 16-mečiui lietuviui Viliui Krakauskui, kuris rezultatyviu perdavimu prisidėjo prie pirmojo Liepojos komandos įvarčio. Tai pirmasis V.Krakausko rezultatyvumo taškas aukščiausioje Latvijos lygoje.
 
Donatas Vitte šiame mače nepasižymėjo, o Simas Baltrūnas, nors ir buvo registruotas rungtynėms, progos pasireikšti negavo.
 
Nugalėtojams po įvartį pelnė Romanas Nekliudovas, Konstantinas Lubobratecas, Olafas Aplokas, Jevgenijus Fiodorovas ir Maris Miezis.
 
Šeimininkų gretose 2 įvarčius pelnė Kirilas Galoha, po 1 pridėjo Frenkas Razgalis ir Romanas Romašovas.
 
V.Krakauskui tai buvo pirmasis rezultatyvus perdavimas per 6 žaistas rungtynes, D.Vitte per 5 mačus yra pelnęs 1 įvartį, o S.Baltrūnas per 4 žaistus mačus, net ir būdamas vartininku, sugebėjo atlikti 1 rezultatyvų perdavimą.
 
„Metalurgs-2“ (53 tšk.) reguliarųjį sezoną baigė 4-oje vietoje ir ketvirtfinalyje susitiks su Jelgavos „HK Zemgale JLSS“.