Titulinis » Naujienos » Asociacijos „Hockey Lietuva“ atstovai lankėsi savo rėmėjų „8 Dramblių“ veterinarijos klinikoje.

Asociacijos „Hockey Lietuva“ atstovai lankėsi savo rėmėjų „8 Dramblių“ veterinarijos klinikoje.

2023-12-13
hockey.lt informacija
Asociacijos „Hockey Lietuva“ prezidentas Dainius Zubrus ir tarybos nariai lankėsi „8 Dramblių“ naujausioje veterinarijos klinikoje, esančioje adresu Tolimoji g.2B, Vilniuje. Į Referentinę veterinarijos ligoninę ledo ritulio atstovus pakvietę jos vadovai supažindino su naujausiais gyvūnų gydymo, reabilitacijos ir priežiūros metodais, technologijomis ir veterinarinę įranga, kuri leidžia suteikti gyvūnams bene plačiausią spektrą veterinarinių paslaugų gyvūnams Lietuvoje.
 
„Esame nuoširdžiai nustebinti šio veterinarijos centro įrengimo lygiu, naujausių veterinarinių aparatų kiekiu ir kokybe, suteikiamų paslaugų įvairove bei personalo profesionalumu“ -  sakė Asociacijos „Hockey Lietuva“ prezidentas Dainius Zubrus .
 
Nuo praėjusio sezono „8 Dramblių“ klinika tapo ir oficialia asociacijos „Hockey Lietuva“ partnere. „Tikimės, jog mūsų partnerystė tęsis dar ne vienerius metus ir padės abiem jos pusėms pasiekti dar aukštesnių tikslų savo sferose“ teigė Sidonijus Jokubynas UAB „8 Drambliai“ vadovas.
 
Be jau minėtos Referentinės veterinarinės klinikos – ligoninės, adresu Tolimoji g.2B, įmonė taip pat turi klinikas Vilniuje: Naugarduko g.59, Nemenčinės pl.4C ir M. Mažvydo g.16.
 
Daugiau informacijos apie „8 Drambliai“ klinikas ir teikiamas paslaugas rasite: https://www.8drambliai.lt/