Titulinis » Naujienos » Asociacija „Hockey Lietuva“ pristato naują rėmėją – automobilių nuomos kompaniją SIXT

Asociacija „Hockey Lietuva“ pristato naują rėmėją – automobilių nuomos kompaniją SIXT

2024-04-05
hockey.lt informacija
 
Ledo ritulio asociacijos prezidentas Dainius Zubrus kartu su vienu iš pasaulinių automobilių nuomos paslaugų lyderių SIXT vadovu Lietuvoje  Algimantu Andrašiūnu susitiko ten, kur bendrauti apie ledo ritulį lengviausia – ant šalto ledo. Abu vyrai sukirto rankomis ir įteikus Lietuvos ledo ritulio rinktinės simbolinius marškinėlius pradėtas tarpusavio bendradarbiavimas.
 
Pasak D. Zubraus, džiugu į asociacijos rėmėjų šeimą įtraukti naujus partnerius, kurie yra savo srities profesionalai. „Labai malonu pradėti bendradarbiavimą su puikai darbą savo srityje išmanančia automobilių nuomos kompanija SIXT. Smagu matyti, jog jiems rūpi ledo ritulys ir tikimės, kad su jų pagalba galėsime pasiekti dar geresnių rezultatų tiek ant ledo, tiek ir už jo ribų.“
 
“SIXT tęsia ir rodo savo pasiryžimą palaikyti Lietuvos sporto bendruomenę bei didžiuojasi nauja ilgalaike partneryste su „Hockey Lietuva“ asociacija. Džiaugiamės, galėdami paskelbti apie bendradarbiavimą artėjant „2024 m. IIHF Pasaulio Ledo Ritulio Čempionatui, 1 Diviziono, B Grupės“, kuris vyks Vilniuje Avia Solutions Group arenoje, balandžio 27 d. – gegužės 3 d. ir kur išvysime dėl pergalių kovojančią Lietuvos vyrų rinktinę.  Džiaugiamės, kad nauja partnerystė leis prisidėti prie Lietuvos ledo ritulio ateities kūrimo“, – sakė SIXT vadovas Lietuvoje Algimantas Andrašiūnas.
 
Užveskime pergales ant ledo!