Titulinis » Naujienos » Artūras Rybakovas–geriausias Trakų rajono sportininkas

Artūras Rybakovas–geriausias Trakų rajono sportininkas

2013-01-14
HC "Baltica" informacija
Praėjusių metų gruodžio 21-ąją dieną vyko kasmetiniai „Geriausiųjų Trakų rajono sportininkų apdovanojimai”. Renginio metu buvo apdovanoti įvairių sporto šakų atstovai, treneriai, kūno kultūros mokytojai ir kiti sporto veikėjai. Džiugu, kad vienu iš laureatų tapo ir HC „Baltica“ žaidėjas Artūras Rybakovas. Deja, tačiau Artūras nedalyvavo apdovanojimų ceremonijoje, nes su komanda žaidė išvykoje. Apdovanojimą jis atsiėmė tik praėjusią savaitę. Kalbiname laureatą:
 
- Ar tikėjaisi šio apdovanojimo?
- Nesitikėjau, tiesą pasakius, net nežinojau, kad Trakuose vyksta tokie apdovanojimai. Vieną dieną man paskambino pažįstamas ir pasiteiravo apie mano sportinę karjerą. Šių duomenų jam esą reikės straipsniui apie mane. Papasakojau jam kur esu žaidęs, ką pasiekęs, kad šiuo metu rungtyniauju „Balticoje“. Pasirodo, kad ši informacija jam buvo reikalinga šiems apdovanojimams. 
 
- Ka tau reiškia šis apdovanojimas?
- Smagu, kad mane pagerbė mano gimtajame mieste. Tikiuosi, kad nuo šiol mane pažinos daugiau žmonių, sveikinsis gatvėje ar net apsilankys „Balticos“ rungtynėse.
 
- Kaip manai, už kokius nuopelnus gavai šį įvertinimą?
- Tikriausiai už tai, kad praėjusiais metais atstovavau Lietuvą ledo ritulio rinktinėje. Taip pat už tai, kad žaidžiu profesionalioje jaunimo ledo ritulio komandoje „Baltica“.
 
- Jeigu būtum galėjęs pats išrinkti šių apdovanojimų nominantus, kas jie būtų?
- Tiesą pasakius, nepažįstu daug sportininkų iš Trakų, bet, manau, kad būčiau paminėjęs savo draugus: futbolininką Edgarą Zaleckį, irkluotoją Valdemarą Chairuliną ir, žinoma, savo brolį bei komandos draugą Edgarą Rybakovą (ledo ritulininką).
 
- Ką dar gavai be vardinės atminimo plaketės?
- Dar gavau du bilietus į „Trasalį“ ir didelį šokoladą. Į vandens pramogų parką gal trenerį kartu pasikviesiu (juokiasi). Gaila, tačiau kolkas neturiu nei vienos laisvos darbo dienos, o pakvietimai galioja tik darbo dienomis, bet jeigu bus galimybė, nueisiu su draugu ar drauge.
 
- Ar brolis Edgaras nepavydi tau šio apdovanojimo?
- Manau, kad ne. Jis apdovanojimų turi daugiau nei aš.