Titulinis » Naujienos » A.Katulis, M.Kieras, A.Visockas jungiasi prie „Energijos”

A.Katulis, M.Kieras, A.Visockas jungiasi prie „Energijos”

2016-02-16
LRK "Energija" informacija
 Artėjant Baltarusijos ledo ritulio aukščiausios lygos ketvirtfinalio varžyboms, stipriausias šalies ledo ritulio klubas stiprina gynybą – sudėtį papildys veteranai Artūras Katulis, Mindaugas Kieras ir puolėjas Artūras Visockas.
 
Tiesa, visi žaidėjai yra Elektrėnų mokyklos auklėtiniai ir skirtingais periodais atstovavę „Energijai”. Naujai registruoti žaidėjai pirmas rungtynes žais trečiadienį Elektrėnuose.
 
Baltarusijos aukščiausios lygos čempionate vasario 16 ir 17 dienomis bus sužaistos paskutinės reguliariojo sezono rungtynės, po kurių paaiškės ketvirtfinalių poros. Elektrėniškiai po 34 susitikimų surinkę 51 tašką žengia penkti ir tik vienu atsilieka nuo ketvirtoje vietoje esančių Žlobino ledo ritulininkų. Tam, kad klubai apsikeistų vietomis, kas užtikrintų namų aikštės pranašumą, lietuviams reikia abiejų pergalių ir „Metallurgo“ bent vieno pralaimėjimo.
 
Minsko „Junior“ komanda šiuo metu su 44 taškais yra septinti, tačiau jų galutinė padėtis bus aiški po paskutinio turo rungtynių, nes dėl patogesnės vietos kovoja 6 – 8 klubai, surinkę panašų skaičių taškų.
 
Sezono starto rungtynėse „Energija“ svečiuose Minske apsikeitė pergalėmis 4:2  ir 1:3.
 
Ketvirtfinalio serijos rungtynės prasidės jau vasario 22 – 23 dienomis. Dėl patekimo į kitą etapą bus kovojama iki trijų pergalių. Namų aikštės pranašumą turės pirmos keturios reguliaraus čempionato komandos.
 
Elektrėnų „Energija“ – Minsko „Junior“,
Vasario 16 – 17 d.d.,
18.30 val. Elektrėnų ledo rūmai.