Titulinis » Naujienos » A.Jadkauskas: „Korėją galime įveikti tik žaisdami komandinį ir disciplinuotą ledo ritulį“ (VIDEO, FOTO)

A.Jadkauskas: „Korėją galime įveikti tik žaisdami komandinį ir disciplinuotą ledo ritulį“ (VIDEO, FOTO)

2014-03-27
hockey.lt informacija
 Lietuvos jaunių (iki 18 metų) ledo ritulio rinktinė ketvirtadienį žais trečiąsias pasaulio čempionato II diviziono A grupės rungtynes. Šį kartą lietuvių varžovai bus antroje vietoje esantys Pietų Korėjos ledo ritulininkai.
 
Lietuvos ekipa pirmose rungtynėse 4:0 nugalėjo Kroatiją, o antrose 3:1 įveikė Nyderlandus. Šiuo metu lietuviai su 6 taškais yra vienvaldžiai čempionato lyderiai.
 
Šiandien lietuviai pirmieji (8:30 val. Didžiosios Britanijos laiku) pradėjo treniruotę, vėliau ant ledo lipo Korėja. Komanda pasiliko stebėti varžovų treniruotės, o po jos vyriausiasis rinktinės treneris Andrejus Jadkauskas teigė, kad žaisti bus labai sunku.
 
„Korėja labai greita ir disciplinuota komanda, ji iškrito iš aukštesnio diviziono ir tuo viskas pasakyta. Dar nenusprendėme kokią taktiką naudosime šiose rungtynėse, darysime trenerių susirinkimą ir nuspręsime. Prieš juos negalime žaisti atviro ledo rituliu, reikės rungtyniauti antru numeriu, nes varžovai yra labai greiti. Korėją galime įveikti tik žaisdami komandinį ir disciplinuotą ledo ritulį. Įmušti, tai mes visada įmušime, tačiau viskas prasideda nuo geros gynybos ir patikimo vartininko žaidimo“, - sakė A.Jadkauskas.
 
Rungtynes, kurių pradžia 18:30 val. Lietuvos laiku, tiesiogiai galėsite stebėti icehockeyuk.tv tinklapyje.
 
 
Nuotraukas iš rytinės treniruotės galite pamatyti paspaudę čia.