Titulinis » Naujienos » Aiškėja LRML čempionato "play off" dalyviai

Aiškėja LRML čempionato "play off" dalyviai

2016-03-12
LRML informacija
 LRML A grupėje tris varžybas iš eilės sužaidė Vilniaus „Ober-Haus“ komanda ir iškovojusi visas tris pergales, bei pasipildžiusi sąskaitą devyniais taškais sukėlė nemažą sumaištį kovoje dėl geresnės turnyrinės lentelės vietos.
 
Iš pradžių, vasario 24 dieną ji rezultatu 3:2 laimėjo prieš Vilniaus „Vilkus“, tuo užsitikrindami savo ir atimdami galimybę „Vilkams“ dalyvauti „play- off“.  Vėliau, 28 dieną rezultatu 6:1 „Oberis“ nepasigailėjo ir grupės autsaiderio „Tauro“, šiomis rungtynėmis pabaigusio pasirodymą  LRML čempionate, o trečiose, kovo 6 dieną įvykusiose rungtynėse 5:2 įveikė ir labai stipriai čempionate startavusius, bet porą paskutinių rungtynių pergales iš savo rankų išleidusius Trakų „Galvės“ ledo ritulininkus.
 
Dar vienos rungtynės grupėje buvo sužaistos kovo 8-tąją,  jose susitiko šiame čempionate pralaimėjimo nepažinusi HC „Hockey Punks“ ir „Vilkai“. Pastarieji intrigos nesukėlė, „pankai“ be vargo laimėjo rezultatu 8:2.
 
Šiuo metu dėl antros, trečios ir ketvirtos reguliaraus sezono A grupės vietos varžosi net trys komandos. Tiek „Ober-Haus“, tie ir „Velniai“ bei „Galvė“ šiuo metu yra surinkę po 15 taškų, tiesa „Velniai“ yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau.
 
Vasario 26-tąją dieną, LRML B grupės lyderis „ORKL“ be vargo pasiėmė tris taškus 7:2 laimėdamas prieš grupės šeštoje vietoje esantį „Feniksą“, kuris laimingai susiklosčius aplinkybėms dar gali pakilti iš paskutinės vietos lentelėje. Tam reikia įveikti savo tiesioginius oponentus „Lokius“, kurie pralaimėjo Elektrėnų „Sporto Centrui“ net 1:12, o elektrėniškis Mantas Adomėnas rungtynėse įmušė net keturis įvarčius ir atliko du rezultatyvius perdavimus.
 
Kovo 3-čią dieną Kauno „Monstrai“ taip pat be įtampos 7:1 laimėjo prieš Vilniaus „Meteorą“, tuo metu išlaikydami intrigą dėl ketvirtosios grupės vietos.
 
Kovo 6-tą „Sporto Centras“ savo aikštėje priėmė „Feniksą“, tačiau vilniečiai staigmenos pateikti nesugebėjo. Trenerio Rimanto Sidaravičiaus vadovaujami elektrėniškiai  17:1 nušlavė sostinės komandą ir įsitvirtino trečioje pozicijoje. „Sporto Centras“ žaidėjas Andrius Karpičius pelnė  penkis įvarčius.
 
Na o kovo 9-tą įvyko ir grupės komandų patekimo į „play-off“ galutinius taškus sudėjusios rungtynės. Vilniaus „Lokiai“ sausai 0:4 nusileido „Meteorui“, kuris užėmęs ketvirtąją vietą lauks savojo susitikimo „play-off‘e“, vilniečių priešininkas tipogi aiškus, tai A grupės lyderis HC „Hockey Punks“.