Titulinis » Naujienos » „Airwell Energijos“ puolimas vėl buvo bevaisis, komanda atsidūrė per žingsnį nuo iškritimo iš OHL atkrintamųjų varžybų

„Airwell Energijos“ puolimas vėl buvo bevaisis, komanda atsidūrė per žingsnį nuo iškritimo iš OHL atkrintamųjų varžybų

2023-03-04
hockey.lt informacija
„Airwell Energija“ ir antrose Optibet ledo ritulio lygos ketvirtfinalio rungtynėse nusileido „Zemgale/LLU“ komandai.
 
Šeštadienį Jelgavoje Elektrėnų klubas dar kartą nesugebėjo pramušti varžovų iš Latvijos gynybos ir patyrė pralaimėjimą 0:2. Priminsime, jog pirmąsias serijos rungtynes latviai laimėjo taip pat „sausu“ rezultatu 3:0.
 
Visų rungtynių metu nė vienai komandai nebuvo pavykę įgyti ryškaus pranašumo: visų trijų kėlinių metu tiek ir „Airwell Energija“, tiek ir „Zemgale/LLU“ atliko panašų skaičių metimų į varžovų vartus bei panašiai laiko kontroliavo ritulį. Nedaug skyrėsi ir nuobaudų statistika, kurioje kartu mažiau prasižengė elektrėniškiai, bet nei vieniems, nei kitiems išnaudoti savo daugumų nepavyko.
 
Dvikovos likimą nusprendė pirmajame kėlinyje pelnytas Kevino Stradnieko įvartis (14:12, rez. perd. Ričardas Rihardas Fominis, Gatis Gricinskis) ir antrojo kėlinio pradžioje tikslą pasiekusi Kristerio Vitolinšo ataka (25:09, rez. perd. Robertas Vitolas). Dar kartą nepriekaištingą pasirodymą surengė „Zemgale/LLU“ vartininkas Erikas Vitolas, kuris per abi ketvirtfinalio rungtynes atrėmė visus 72 elektrėniškių metimus į jo vartus.
 
Po šių rungtynių serija keliasi į Elektrėnus: norėdama pratęsti savo sezoną „Airwell Energija“ pirmadienį privalės švęsti pergalę savo namų arenoje. Rungtynių Elektrėnų ledo rūmuose startas – 19:30 val.