Titulinis » Naujienos » „Airwell Energijos“ ir „HS Riga“ rungtynėse vėl prireikė pratęsimo, kuriame šįkart triumfavo lietuviai

„Airwell Energijos“ ir „HS Riga“ rungtynėse vėl prireikė pratęsimo, kuriame šįkart triumfavo lietuviai

2022-11-20
hockey.lt informacija
Optibet ledo ritulio lygoje antrąsias rungtynes per dvi dienas sužaidė Elektrėnų „Airwell Energijos“ ir „HS Riga“ komandos.
 
Jau trečią kartą šiame sezone rungtynėse tarp šių dviejų komandų nugalėtojas per pagrindinį laiką nepaaiškėjo. Ledo ritulininkams teko žaisti pratęsimą, kuriame 3:2 triumfavo „Airwell Energija“.
 
Pirmajame kėlinyje aktyvesni buvo ir dažniau į vartus atakavo „HS Riga“ žaidėjai, bet įvarčių nepavyko pelnyti nė vienai komandai. Vos prasidėjus antrajam kėliniui rungtynėse įvarčių sąskaitą atidarė „Airwell Energijos“ atstovas Ernestas Azarevicas (21:24, rez. perd. Artūras Tomsonas).
 
Visgi, išlaikyti savo pranašumo elektrėniškiams nepavyko ir dar antrajame kėlinyje „HS Riga“ ne tik išlygino rezultatą, bet ir įsiveržė į priekį. Tikslūs buvo Ginto Šnepsto (27:41, rez. perd. Rodionas Boltramovičas, Raulis Ozollapa) ir Valterio Niedrajo (31:26, rez.perd. Karlis Andersonas, Robertas Škute) metimai.
 
Trečiajame kėlinyje „Airwell Energijai“ pavyko sustabdyti varžovų puolimą, o po Karolio Krasilnikovo įvarčio rezultatas tapo lygiu (51:42, rez. perd. Dovydas Laimutis). Per likusį rungtynių laiką daugiau įvarčių pelnyta nebuvo, tad antrą kartą per dvi dienas šios komandos buvo priverstos žaisti pratęsimą.
 
Skirtingai nei vakar dienos rungtynėse, pratęsime „Airwell Energija“ sugebėjo išplėšti pergalę. Pergalingą įvartį pelnė Klimentijus Lysakas (62:56, rez. perd. A. Tomsonas).