Titulinis » Naujienos » „Airwell Energijai“ pirmose rungtynėse Estijoje sėkmė nenusišypsojo

„Airwell Energijai“ pirmose rungtynėse Estijoje sėkmė nenusišypsojo

2023-11-18
hockey.lt informacija
OHL Baltijos čempionate Estijoje nepasisekė „Airwell Energijai“.
 
Elektrėniškiai šeštadienį 2:4 pralaimėjo „HC Panter“ ledo ritulininkams. Tai buvo jau trečiasis lietuvių pralaimėjimas prieš estus per tiek pat rungtynių.
 
Pirmasis kėlinys sėkmingesnis buvo lietuviams. Jie pasinaudojo viena iš dviejų oponentų pražangų, kai daugumą realizavo Paulius Rumševičius (17:10).
 
Tuo tarpu antrasis kėlinys daug gerenis buvo estams. Jo pradžioje jau jie du kartus realizavo daugumas, o tikslūs buvo Daniilas Fursa (22:13, rez. perd. Daniilas Tsarkovskis, Nikita Puzakovas) ir Patrickas Kookma (28:20, rez. perd. Sevelis Novikovas, D. Fursa).
 
Įpusėjus rungtynėms „Airwell Energijos“ estui Nikitai Fedorovitsui įvarčiu prieš tautiečius buvo pavykę išlyginti rezultatą (34:00, rez. perd. Tadas Kumeliauskas), bet netrukus Andre Linde sugrąžino pranašumą šeimininkams (35:40).
 
Trečiajame kėlinyje Maksimas Lovkovas (45:28, rez. perd. Andrejus Roziko) padidino oponentų persvarą, o „Airwell Energijai“ daugiau pasižymėti nebepavyko. Rungtynių pabaigoje už muštynes iš aikštės buvo išvaryti Tadas Kumeliauskas ir M. Lovkovas.
 
Rytoj 14:10 val. šios komandos žais dar vienas tarpusavio rungtynes.