Titulinis » Naujienos » „Airwell Energija“ pristato naująją savo svetainę

„Airwell Energija“ pristato naująją savo svetainę

2023-02-02
Garsiausia Lietuvos ledo ritulio komanda Elektrėnų „Airwell Energija“ pristato naująją savo svetainę.
 
„Airwell Energija“ startuoja su nauju portalu – www.airwellenergija.lt Tinklapyje ne tik bus galima susipažinti su komandos šiuolaikiniu gyvenimu, tačiau ir su turininga jos istorija. Lankytojai galės rasti komandos ledo ritulininkų bei trenerių pristatymus, operatyviai pateikiamus rezultatus ir kitas naujienas. Informacijos netrūks ne tik klubo gerbėjams, tačiau ir potencialiems rėmėjams.
 
Taip pat „Airwell Energijos“ internetinėje svetainėje veiks suvenyrų parduotuvė bei bus sudaryta galimybė įsigyti inventorių už prieinamą kainą.
 
„Airwell Energija“ dėkoja Žilvinui Liutkevičiui, UAB „Intika“ direktoriui, už šio tinklalapio  kūrimą. Taip pat ir UAB "Sanlėja" marketingo specialistei Karolinai Stašauskienei už komunikaciją ir bendradarbiavimą rengiant www.airwellenergija.lt naująją svetainę.
 
Komandos vadovas Andrej Korneičiukas džiaugiasi, kad nuo šiol visa informacija sirgaliams bei rėmėjams bus prieinama vienoje vietoje. „Tikimės, kad naujos internetinės svetainės dėka, džiuginsime visus komandos sirgalius ne vien tik ledo arenose, bet ir internete“, - pasakoja A. Korneičiukas.