Titulinis » Naujienos » „Airwell Energija“ pralaimėjo ir antrąsias rungtynes prieš „Prizma“

„Airwell Energija“ pralaimėjo ir antrąsias rungtynes prieš „Prizma“

2023-09-24
hockey.lt informacija
Elektrėnų „Airwell Energijai“ šį savaitgalį nepavyko mesti rimtesnio iššūkio „Primza“ komandai. Elektrėniškiai sekmadienį pralaimėjo ir antrąsias tarpusavio rungtynes.
 
Sekmadienį Rygoje „Prizma“ antrą kartą per dvi dienas pranoko svečius iš Lietuvos: šį kartą jie rungtynes laimėjo 6:2. Priminsime, kad vakarykščiose rungtynėse varžovų persvara buvo dar didesnė – 8:1.
 
Pirmajame kėlinyje ant ledo buvo galima išvysti visišką „Prizma“ dominavimą. Svečiai iš Elektrėnų rinkosi baudos minutes, o varžovai atliko vieną po kito metimą į jų vartus. Galiausiai per pirmąsias 20 minučių į „Airwell Energijos“ vartus krito keturi įvarčiai. Jų autoriai Georgijus Pujacas, Elvis Kaiminšas, Kristis Apsitis ir Vladislavas Adelsonas.
 
Antrojo ir trečiojo kėlinių metu abi komandos dukart apsikeitė įvarčiais. „Airwell Energijoje“ tikslūs buvo Dovydas Laimutis ir Tadas Kumeliauskas, o šeimininkų gretose pasižymėjo Patrikas Zabusovas ir K. Apsitis.
 
Kita „Airwell Energjos“ kova OHL Baltijos lygoje numatyta jau rugsėjo 27 dieną, kai jei namuose priims Vilniaus „7bet-Hockey Punks“.