Titulinis » Naujienos » Aigaras Ciprusas: man taip nutiko pirmą kartą

Aigaras Ciprusas: man taip nutiko pirmą kartą

2013-01-09
HC "Baltica" informacija
Vyriausias „Balticos“ treneris Aigaras Ciprusas pakomentavo du susitikimus su Rygos „Juniors“ (0:7, 3:4):
 
- Pirmajame susitikime mums akivaizdžiai pritrūko jėgų. Manau, kad gerai sužaidėme apie 20 minučių, o paskui atsiliepė naujametinė pertrauka.
Antrajame susitikime žaidėjai parodė visai kitokį charakterį, atsidavimą ir jėgą. Vaikinai sugebėjo surengti kelias psavojingas atakas, tačiau rungtynių pabaigoje nepavyko rezultatyviai jų užbaigti. Gaila, tačiau rungtynių baigčiai įtakos taip pat turėjo ir klaidos.
 
- Kaip komandai atsiliepė beveik valandos trukmės priverstinė pertrauka, kai arenoje dingo elektra?
- Ką ir besakyti, akivaizdu, jog varžovus ji paveikė mažiaus, nes po pertraukos jie sugebėjo įmušti du įvarčius į mūsų vartus. Būtent šie du įvarčiai ir nulėmė rungtynių pabaigą. Mano žaidėjo ir trenerio karjeroje dar niekada nebuvo tokios ilgos pauzės tarp kėlinių.
 
- Pirmajame savo interviu Jūs sakėte, kad aikštės centre komanda žais aktyvų ledo ritulį, kas ir buvo matyti antrose rungtynėse.
- Taip, sutinku, komanda įvykdė mano nurodymus ir suprato, ko iš jų tikimasi. Progresas yra, tačiau reikėtų dar padirbėti ties psichologiniais momentais ir nusiteikimu.
 
- „Balticos“ komandai vadovavote jau dvejas rungtynes, ar užteko laiko suprasti, kas ir kaip žaidžia?
- Žinoma, vieni žaidėjai pasiruošę labiau, kiti mažiau. Pasikartosiu, kad svarbiausia ir toliau dirbti pergalės link. Jeigu kiekvienas dirbs individualiai, komandiniai rezultatai irgi gerės.