Titulinis » Naujienos » Aigaras Ciprusas: „Išvyka buvo kupina adrenalino!“

Aigaras Ciprusas: „Išvyka buvo kupina adrenalino!“

2014-11-10
hockey.lt informacija
 Vyriausiasis „Žalgirio“ treneris Aigaras Ciprusas pakomentavo diejų išvykos rungtynių rezultatus prieš „Platina-Kišiniov“ ekipą (0:7 ir 1:4), taip pat atsakė į klubo žurnalistų klausimus.
 
- Esu dėkingas komandai, kad atsakingai pasiruošė šioms rungtynėms. Aukštame lygyje buvo ir žaidimo disciplina, ir užduočių vykdymas. Po tokių rungtynių, su tokia savijauta, supranti, kad komanda auga, kad mes esame teisingame kelyje. Pirmose rungtynėse dominavo drąsa atakuojant, tuo galima paaiškinti tokią įspūdingą pergalę. Antrose rungtynėse pavyko išlaikyti gerą nusiteikimą ir pelnyti dar tris taškus.
 
Nenorėčiau kažkurio išskirti, būtent komandoje mes buvome stiprūs, ir aš džiaugiuosi, kad vaikinai teisingai supranta, ką jiems perduoda treneriai. Tęsime pasiruošimą ir artėsime prie lyderių.
 
Ar nenustebino varžovų nesipriešinimas, kai praleido net 11-ą įvarčių ir patys pataikė vos vieną?
- Žinote, sunku atsakyti už kitus. Kiekvienoje komandoje tikriausiai yra savos problemos. Yra jų ir pas mus. Tokią situaciją as įvardinčiau kaip aplinkybių sutapimą. Ne daugiau. Iš tikrųjų komanda pasitaikė gera.
 
Kaip vaikinai ir jūs praleidote laiką tokioje tolimoje kelionėje iš Zelenogrado į Kišiniovą? (Komanda pravažiavo daugiau nei 2000 kilometrų iki Moldavijos).
- Šioje kelionėje buvo savas adrenalinas!,- šypsosi Aigaras. Bendrai laiką praleidome gerai! Stengėmės kiek įmanoma daugiau pamatyti aplinkos grožio, kur buvome – tai ir Lenkija, ir Vengrija, Slovakijoje labai gražu, Rumunijoje tarp kalnų labai vaizdinga. Kelionė namo taip pat bus labai ilga, bet praeis dar lengviau, visi mes išvažiuojame iš čia galvodami apie pasiektas abi įmanomas pergales.
 
Ar pavyko jums pabendrauti su vyriausiuoju „Platina-Kišiniov“ treneriu Valerijumi Kulibaba?
- Taip, žinoma! Mes labai gerai pabendravome, aptarėme daug klausimų. Viskas kaip visada, kai susitinka savo srities specialistai, – šypsosi Aigaras.
Artimiausias rungtynes Elektrėnų ledo rūmuose „Žalgiris“ žais lapkričio 15-16 dienomis su „Dinamo-Raubiči“ ekipa.