Titulinis » Naujienos » Ačiū už puikius 2015 metus! Labas, ugnine beždžione!

Ačiū už puikius 2015 metus! Labas, ugnine beždžione!

2015-12-31
hockey.lt informacija
 Kviečiu visus drauge pasidžiaugti ir prisiminti išties puikius Lietuvos ledo rituliui 2015 metus.  Didžiausias mūsų pasiekimas – mūsų šeimos, ledo ritulio šeimos gausėjimas.  Jau kelintus metus iš eilės fiksuojame  ne tik vaikų ir jaunimo  gausėjimą, bet ir brandžios kartos atstovus atrandant mūsų sporto šaką. Tai kas nustebino ne vieną lietuvį – merginos ant ledo su lazdom – labai tikiuosi, kad ši tendencija išliks ir toliau. Asmeniškai mano šeima tam taip pat pasiruošusi.
 
Verta prisiminti puikų nacionalinės vyrų rinktinės pasirodymą Olandijoje, kai buvo nugalėti favoritai britai lemiamoje kovoje, o mūsų vyrai pasidabino bronzos medalius antrus metus iš eilės. Nacionalinės ledo ritulio lygos organizuojamas Lietuvos čempionatas subūrė net septynias Lietuvos komandas, kuriame matome sportines intrigas, kietas kovas ir emocijas. Pasaulio jaunimo ledo ritulio čempionatas Elektrėnuose – nuostabiausias reginys ir stiprus lietuvių žaidimas vainikavo  metų pabaigą.
 
Panevėžys. Nors oficialaus arenos atidarymo dar nebuvo, bet būtent naujųjų metų išvakarėse „Olimpo“ klubas jau išbandė pirmosios mieste ledo aikštės galimybes. Pavyzdys, kurį pastaruosius metus pademonstravo panevėžiečiai, linkiu, kad taptų užkrečiamas ir kitų miestų entuziastams.
 
Dėkoju visiems ledo ritulio šeimos nariams už puikius 2015 metus ir linkių pačių nuostabiausių naujų 2016 Ugninės beždžionės metų!
 
Asociacijos "Lietuvos ledo ritulys" prezidentas Petras Nausėda