Titulinis » Naujienos » A. Seniuta registruotas Suomijos aukščiausios lygos rungtynėms, P. Gintautas pratęsė įvarčių seriją Norvegijoje

A. Seniuta registruotas Suomijos aukščiausios lygos rungtynėms, P. Gintautas pratęsė įvarčių seriją Norvegijoje

2022-10-21
hockey.lt informacija
Suomijos aukščiausioje ledo ritulio lygoje pirmą kartą rungtynėms buvo registruotas 18-metis gynėjas iš Lietuvos Artūras Seniuta.
 
Ketvirtadienį „Vaasan Sport“ komanda namuose 0:4 nusileido „Pelicans“ ledo ritulininkams. Šeimininkų gretose šiose rungtynėse buvo registruotas ir lietuvis A. Seniuta. Tiesa, lietuviui proga pasirodyti ant ledo nebuvo suteikta.
 
Šį sezoną A. Seniuta žaidžia aukščiausioje Suomijos jaunimo lygoje, kur gindamas „Sport“ jaunimo komandos garbę jis jau sužaidė 15 rungtynių bei atliko du rezultatyvius perdavimus.
 
Norvegijos aukščiausioje lygoje rezultatyvių rungtynių seriją pratęsė Paulius Gintautas. Puolėjas pelnė įvartį trečiose rungtynėse iš eilės, o „Sparta Sarpsborg“ 10:4 nugalėjo „Ringerike“ komandą.
 
Švedijos čempionate dar vieną pergalę iškovojo Mantas Armalis ir jo komandos draugai. Lietuvis atrėmė 24 iš 27 oponentų metimų, o „Leksands“ 4:3 palaužė „Oskarshamn“ pasipriešinimą.