Titulinis » Naujienos » „7bet-Hockey Punks“ sezoną OHL reguliariajame sezone baigė aštunta

„7bet-Hockey Punks“ sezoną OHL reguliariajame sezone baigė aštunta

2023-02-25
hockey.lt informacija
Optibet ledo ritulio lygoje pralaimėjimą patyrė ir reguliarųjį sezoną 8-oje lygos pozicijoje baigė Vilniaus „7bet-Hockey Punks“ ledo ritulininkai.
 
Paskutinėse reguliaraus sezono rungtynėse Rygoje praėjusio sezono Lietuvos čempionai 4:7 nusileido Rygos „Dinamo“ ledo ritulininkams. Po šio pralaimėjimo vilniečiai sezoną baigė aštuntoje reguliaraus sezono pozicijoje ir atkrintamosiose varžybose kausis su reguliaraus sezono nugalėtoja „MOGO/LSPA“ komanda.
 
Šeimininkams pavyko pirmiesiems įsiveržti į priekį po tikslios Kirilo Tambijevo atakos (10:28, rez. perd. Mikelis Redlihas), bet netrukus savo atsaką turėjo ir lietuviai. Progą užbaigti ataką „7bet-Hockey Punks“ suteikė Tadui Kumeliauskui, o rezultatyviausias komandos žaidėjas neklydo ir iš arti pasiuntė ritulį į vartus (11:25, rez. perd. Oscaras Johannesas Skioldas).
 
Visgi, lygus rezultatas rungtynėse ilgai neišsilaikė. Vilniečiai suteikė laisvės pavojingoje zonoje Renarui Ciprussui, o šis pademonstravo savo meistriškumą pasiųsdamas ritulį į svečių vartus (14:37, rez. perd. Kristianas Zeltsas, Martinas Lovrovas).
 
Antrojo kėlinio pradžioje „7bet-Hockey Punks“ atstovams buvo pavykę susikurti keletą progų išlyginti rungtynių rezultatą, bet jų realizuoti jiems nepavyko. Įpusėjus dvikovai koją vilniečiams pakišo nuobaudos: vienu metu užsidirbę dvi pražangas jie buvo nubausti maksimaliai. K. Tambijevas realizavo dvigubą kiekybinę persvarą (32:50, rez. perd. Georgijus Pujacas), o Martinui Lovrovui pavyko išnaudoti ir vieno žaidėjo pranašumą (33:27, rez. perd. R. Ciprusas, Ilja Grekovas).
 
Kėlinio pabaigoje į Ilja Četvertako daugumoje pelnytą įvartį (35:46, rez. perd. Magnusas Jakobsonas, T. Kumeliauskas), po kurio „pankai“ buvo priartėję iki dviejų įvarčių, varžovai atsakė tikslia R. Cipruso ataka (38:36, rez. perd. Juris Zieminšas, M. Redlihas).
 
Panašiai susiklostė ir trečiojo kėlinio startas – „7bet-Hockey Punks“ realizavo dar vieną daugumą, bet varžovams pavyko atsakyti savo įvarčiu komandoms žaidžiant lygioms sudėtims. Iš toli tiksliai svečių gretose iššovė Domas Janušonis (44:16, rez. perd. Tomas Tilla), o vos po pusės minutės sumaištimi prie varžovų vartų pasinaudojo Gustas Jegorovas (44:45, rez. ped. Ernestas Šteinbergas, I. Grekovas).
 
Galutinai svečių iš Lietuvos viltis nužudė Kristianas Zeltsas (53:07, rez. perd. M. Lovrovas, Reinis Virsnitis), o susitikimo pabaigoje kritęs vilniečiams atstovaujančio latvio Tomo Tillos įvartis rungtynėms jokios įtakos jau neturėjo (58:54, rez. perd. Oleksandras Zaruba).
 
Atkrintamąsias varžybas „7bet-Hockey Punks“ pradės jau kovo 1-ąją dieną, Rygoje.