Titulinis » Naujienos » „7bet-Hockey Punks“ nepasipriešino OHL lyderiams (VIDEO)

„7bet-Hockey Punks“ nepasipriešino OHL lyderiams (VIDEO)

2023-02-09
hockey.lt informacija
Optibet ledo ritulio lygoje ketvirtadienį sužaistos vienerios rungtynės.
 
Vilniaus „7bet-Hockey Punks“ klubas namuose 3:11 nepasipriešino lygos lyderiams „MOGO/LSPA“ ledo ritulininkams. Tai buvo ketvirtoji ir paskutinė šių komandų tarpusavio akistata reguliaraus sezono metu, o visas jas laimėjo latviai.
 
 
Rygos klubas dar pirmajame kėlinyje įgijo trijų įvarčių pranašumą, o vėliau vilniečiams taip ir nepavyko priartėti prie savo varžovų. Visi trys „pankų“ įvarčiai buvo pelnyti antrajame kėlinyje, o „MOGO/LSPA“ tiek ir antrajame, tiek ir trečiajame kėliniuose pridėjo po keturis įvarčius.
 
Šiose rungtynėse OHL rekordą pasiekė Elvis Želubovskis: latvis surinko 236 karjeros rezultatyvumo balą lygoje ir tapo vienvaldžiu lyderiu pagal šią kategoriją.
 
„7bet-Hockey Punks“ gretose du įvarčius šiose rungtynėse pelnė Oscaras Johannesas Skioldas, o vieną pridėjo Ilja Četvertakas. „MOGO/LSPA“ gretose dukart pasižymėjo jau minėtas E. Želubovskis, taip pat Artūras Ozolinšas ir Rolandas Strautinšas. Tuo tarpu Rūdolfas Brikmanis, Aleksandras Biškinsas, Patrikas Trasunas, Karlis Ozolnšas ir Ernestas Krūmas tiksliai į vartus metė po kartą.
 
 
Po pralaimėjimo „7bet-Hockey Punks“ gynėjo Roko Bacevičiaus teigimu, šiandien vilniečiams stipriai trūko kelių žaidėjų, kurie negalėjo padėti jų ekipai.
 
„Viską atspindi rezultatas – rungtynės mums buvo labai sunkios. Prie to prisidėjo ir faktas, kad neturėjome penkių žaidėjų, kurie yra pirmo-antro penketo žaidėjai. Tikrai buvo sunku ir fiziškai, o viską parodo rezultatas“, - kalbėjo „pankų“ kapitonas.
 
Iki OHL reguliaraus sezono pabaigos „7bet-Hockey Punks“ klubui liko sužaisti keturis susitikimus.