Titulinis » Naujienos » "7bet-Hockey Punks" Klaipėdoje laimėjo tik po pratęsimo

"7bet-Hockey Punks" Klaipėdoje laimėjo tik po pratęsimo

2021-12-04
hockey.lt informacija
 TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionate šeštadienį Klaipėdoje sužaistas dar vienas atkaklus susitikimas.
 
Savo namų rungtynėse Klaipėdos „Akropolio“ arenoje „HC Klaipėda“ tik po pratęsimo 4:5 nusileido „7bet-Hockey Punks“ ledo ritulininkams. Lygus rezultatas po trijų kėlinių lėmė, kad po šių rungtynių klaipėdiečiai į savo taškų kraitį pridėjo tašką, o „pankai“ – du.
 
Šiose rungtynėse ir vėl didžiulį krūvį turėjo atlaikyti klaipėdiečių vartininkas Maksimas Ponomarenko, į kurio vartų plotą skriejo net 73 metimai. Jo kolegai Simui Baltrūnui teko susidoroti su 27 oponentų metimais.
 
Fantastiškai šias rungtynes pradėję „HC Klaipėdos“ atstovai jau po kiek daugiau nei šešių minučių turėjo dviejų įvarčių pranašumą, bet į tai „7bet-Hockey Punks“ atsakė dviem įvarčiais pirmajame kėlinyje bei vienu antrajame, perimdami iniciatyvą į savo rankas.
 
Permainingai besiklosčiusiose rungtynėse Klaipėdos atstovams pavyko ne tik dar kartą išlyginti rezultatą, tačiau ir įsiveržti į priekį, tačiau „pankai“ ir vėl surado atsaką išlygindami rezultatą, kuris lygiu išliko iki pat trečiojo kėlinio pabaigos ir komandos buvo priverstos žaisti pratęsimą. Pratęsimo metu pergalingą įvartį pavyko pelnyti vilniečių atstovui Aivarui Bendžiui.
 
Be A. Bendžiaus, šiose rungtynėse įvarčius „7bet-Hockey Punks“ gretose taip pat pelnė Sergejus Markovskis, Aliaksejus Kuveka, Dino Mukovozas ir Ilja Četvertakas. „HC Klaipėdos“ komandoje dukart atakas tiksliai užbaigė Sergejus Smurovas, o po kartą Mikhailas Evstigneevas ir Anatolijus Sedura.
 
Po pergalės „7bet-Hockey Punks“ komanda TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionate nuo artimiausių varžovų atsiplėšė keturiais taškais. „HC Klaipėda“ žengia ketvirta, bet artimiausi varžovai nėra toli: „Energija“ prieš juos turi trijų, o „Kaunas City“ – keturių taškų persvarą.