Titulinis » Naujienos » „7bet - Hockey Punks" Vilniuje laukia neeilinės rungtynės

„7bet - Hockey Punks" Vilniuje laukia neeilinės rungtynės

2022-11-03
"7bet-Hockey Punks" informacija
Baltijos ledo ritulio lygos OHL Baltijos lygos pirmenybėse šiandien Vilniuje susitinka du praėjusio sezono Lietuvos čempionato finalininkai - sostinės „7bet - Hockey Punks" ir Elektrėnų „Airwell Energija".

Kovo mėnesį finalinėje serijoje 3:1 nugalėję ir pirmą kartą šalies čempionais tapę „7bet - Hockey Punks" ledo ritulininkai varžovus pasitinka gerokai atjaunėję. Taip pat pasikeitusi yra ir Elektrėnų klubo sudėtis - ją papildė visa eilė legionierių iš Ukrainos. Visgi komandų vyriausieji treneriai Mindaugas Kieras ir Arūnas Aleinikovas išliko tie patys, beje, kartu dirbantys ir Lietuvos nacionalinėse rinktinėse. Be to, šiuo metu turnyrinėje lentelėje komandos rikiuojasi su 7 („7bet - Hockey Punks") ir 6 („Airwell Energija") taškais viena šalia kitos.

Sostinės klubo rezultatyviausias žaidėjas Tadas Kumeliauskas irgi mano, kad tai nebus tiesiog dar vienos rungtynės.

„Paskutinį kartą su jais varžėmės Lietuvos čempionato finale, todėl šios rungtynės turės ypatingą dvasią, varžovas bus maksimaliai motyvuotas, o ir mes norime apginti praeitą sezoną iškovotą titulą. Žinant, kad šiemet Baltijos lygoje su Lietuvos komandomis nebeteks susitikti taip dažnai, kiekvienos tokios rungtynės yra kaip savotiškas derbis ir aš tikiuosi, kad nė vieno mūsų komandos žaidėjo nereikės papildomai motyvuoti. 

Kadangi, kurį laiką neturėjome žaidybinės praktikos, pirmos minutės bus svarbiausios, reikia nedaryti grubių klaidų, žaisti papraščiau ir kuo greičiau įsivažiuoti į rungtynių ritmą. Stengsimės nudžiuginti savo sirgalius, o iš jų, kaip visada, tikimės garsaus palaikymo".

Beje, šią savaitę įdomaus ledo ritulio galima bus  pamatyti ir šeštadienį - Vilniuje „7bet - Hockey Punks" priims savo amžinus varžovus iš „Kaunas City".

Šiandienos rungtynių pradžia „Pramogų arenoje" - 19 val. 30 min. Bilietus galima įsigyti www.hockeypunks.lt arba arenos kasoje prieš rungtynes. Siekiant išvengti stovėjimo eilėse organizatoriai rekomenduoja atvykti anksčiau.