Titulinis » Naujienos » „7bet - Hockey Punks” rytoj namuose priims praėjusio sezono OHL čempionus

„7bet - Hockey Punks” rytoj namuose priims praėjusio sezono OHL čempionus

2023-11-24
"7bet-Hockey Punks" informacija
Po daugiau nei mėnesio pertraukos Vilniaus „7bet - Hockey Punks” grįžta namų rungtynių į Vilnių. Šį kartą laukia itin rimtas išbandymas - praėjusio sezono OHL Baltijos lygos čempionai - Jelgavos „Zemgale” klubo ledo ritulininkai.

Šiuo metu turnyrinėje lentelėje paskutines vietas užima du klubai iš Lietuvos - sostinės atstovai bei Elektrėnų „Airwell - Energija”. Tuo tarpu „Kaunas City” komanda, kurios pagrindą sudaro legionieriai, rungtyniauja kur kas sėkmingiau ir laikas nuo laiko palepina savo sirgalius pergalėmis. Ar tai yra dėsninga tendencija komentuoja „7bet - Hockey Punks” komandos vadovas Šarūnas Kuliešius.

„Aišku, kad mūsų komandai tai yra tikrai labai sunkus sezonas. Iš dalies turbūt primena laikus, kai prieš daugiau nei 15 metų įkūrėme klubą ir pradėjome pirmus žingsnius iš pradžių šalies mėgėjų lygoje o vėliau ir nacionalinėse pirmenybėse.

Bet tada varomoji jėga buvo meilė tam ką darome ir per daug dėl rezultatų nesukome galvos. Judėjome pirmyn nuosekliai ir galų gale pavyko iškovoti Lietuvos čempionų titulą. Bet dabar turime į kur kas didenį kalną įkopti - bandome konkuruoti su geriausiais Latvijos ir Estijos klubais. 

Ir tai yra visai kitas lygis. Nors pernai dėka individualių žaidėjų pastangų ir gerų priimamų sprendimų pergalių buvo kur kas daugiau, tačiau šiemet grįžome į realybę - norint konkuruoti su visų pirma Latvijos klubais reikia mums kur kas didesnių finansinių galimybių ir tą gerai parodo Kauno komandos pavyzdys. Vien vidutiniai Lietuvos rinkos žaidėjai pergalių neatneš - reikia daugiau stiprių legionierių ir daugiau  geriau pasirengusių lietuvių atitinkančių nacionalinės rinktinės lygį.

Kai kuriose šio sezono rungtynėse sugebame tikrai gerai sukovoti kad ir su turnyrinės lentelės viršuje esančiomis komandomis, bet kol kas neatrandame tokio lyderio, kuris perlaužtų rungtynes svarbiu momentu pelnydamas vieną kitą įvartį ar kažkokį kitą lemiantį veiksmą.

Tačiau nėra kur trauktis ir dėl to kovosime iki paskutinio šanso. Komanda išliko draugiška ir tikiuosi antroje sezono pusėje parodys, kad veltui esame nurašomi”.
Rytojaus rungtynių pradžia „Pramogų arenoje” - 14 val. 30 min. Bilietus galima įsigyti www.hockeypunks.lt
arba Pramogų arenos kasoje prieš rungtynes. Siekiant išvengti stovėjimo eilėse organizatoriai rekomenduoja atvykti anksčiau.