Titulinis » Naujienos » „7bet - Hockey Punks" rytoj dvikovoje prieš amžinus varžovus iš Kauno sieks reabilituotis

„7bet - Hockey Punks" rytoj dvikovoje prieš amžinus varžovus iš Kauno sieks reabilituotis

2022-11-04
"7bet-Hockey Punks" informacija
Rytoj OHL Baltijos ledo ritulio lygos pirmenybėse Vilniuje susitinka vietos „7bet - Hockey Punks" ir „Kaunas City" komandos.

Vakar „pankus" sostinėje įtikinamai nugalėjo Elektrėnų „Airwell Energijos" komanda rezultatu 7:2. Šeimininkų žaidimas ypatingai išsiderino antrajame kėlinyje, kuomet „7bet - Hockey Punks" žaidėjai vienas po kito už pražangas sėdo ant nubaustųjų suolelio. Nors gintis sekėsi neblogai, bet trečiajame kėlinyje vilniečiai atrodė bejėgiai pakeisti nesėkmingai besiklostančių rungtynių eigą. Komandos kapitonas Rokas Bacevičius teigia, kad įtakos tokiam pasirodymui turėjo ir beveik trijų savaičių pertrauka tarp rungtynių.

„Pagaliau turėjome progą pasitikrinti jėgas su lietuvių komandomis. Vakarykštės rungtynės parodė, jog ilga pertrauka mūsų komandai nebuvo į naudą. Esame kiek išsimušę iš rungtynių tempo, tačiau mūsų jauna komanda dabar yra stipriai motyvuota prieš susitikimą su Kauno klubu. Išanalizavę klaidas ir pasidarę namų darbus, sieksime įrodyti buvusiems komandos draugams, kad visgi pasirinko ne tą klubą (keturi čempioniškos sudėties „7bet - Hockey Punks" žaidėjai šį sezoną perėjo į „Kaunas City" komandą - aut.past.). Tikimės, kad rytoj mums padės įgyvendinti tikslus  tribūnas užpildę sirgaliai".

Sužaidus apie trečdalį reguliaraus sezono turnyre, kuriame varžosi 6 Latvijos ir 3 Lietuvos komandos sėkmingiausiai iš mūsų šalies atstovų žaidžia „Kaunas City" ledo ritulininkai per 12 rungtynių iškovoję 11 taškų ir užimantys 5-ą vietą. Po vakar dienos pergalės „pankus" vienu tašku aplenkė Elektrėnų „Airwell Energijos" komanda su 8 taškais po 13 rungtynių. Šį sezoną ženkliai atjaunėjusių Lietuvos čempionų „7bet - Hockey Punks" komandos žaidimas banguoja - po apylygių rungtynių su vienu lyderių Jelgavos „Ziemgale" sekė nesėkminga dvikova prieš tiesioginius konkurentus iš Elektrėnų. Tačiau bet kokiu atveju Vilniaus ir Kauno komandų dvikovos jau eilę metų yra lydimos emocijų ir klostosi nenuspėjamu būdu, todėl žiūrovams nuobodžiauti neteks.

Rytojaus rungtynių pradžia „Pramogų arenoje" - 17 val. 30 min. Bilietus galima įsigyti www.hockeypunks.lt arba arenos kasoje prieš rungtynes. Siekiant išvengti stovėjimo eilėse organizatoriai rekomenduoja atvykti anksčiau.