Titulinis » Naujienos » “7bet - Hockey Punks” puolėjas L.Kudrevičius - “pas mus šiemet susirinko gera komanda”

“7bet - Hockey Punks” puolėjas L.Kudrevičius - “pas mus šiemet susirinko gera komanda”

2021-10-14
"7bet-Hockey Punks" informacija
 Šiandien TOPsport Lietuvos ledo ritulio pirmenybių lyderiai Vilniaus “7bet-Hockey Punks” namuose išmėgins jėgas su Klaipėdos HC “Klaipėda” komanda.
 
Šiuo metu komandos yra iškovojusios po 6 taškus, tačiau “pankai” tuos taškus surinko per dvejas rungtynes, o pajūrio komanda per trejas. HC “Klaipėda” išvykoje dukart nugalėjo “Lteam Select” 5:3 ir 5:4 ir dėl ne iki galo sutvarkytų žaidėjo perėjimo dokumentų techniniu pralaimėjimu nusileido Elektrėnų “Energijai” 0:5. “7bet-Hockey Punks” startavo dviem pergalėmis prieš Kaunas “City” 5:2 ir “Energiją” 6:1.
 
Sekmadienį vykusios sostinės komandos rungtynės Elektrėnuose prieš “Energiją” žadėjo įtemptą dvikovą, tačiau lygus rezultatas buvo tik vieną kėlinį, o vėliau “7bet-Hockey Punks” nutolo ir laimėjo dideliu skitumu. Persveriamą rungtynių įvartį pelnęs nugalėtojų puolėjas Laisvydas Kudrevičius mano, kad tokį panašumą sukūrė geresnis progų išnaudojimas.
 
“Geri varžovai, pagal pavardes matome, kad jie susirinko gerą komandą. Momentais mes geriau sužaidėme, jie neišnaudojo savų progų, o mes įmušėme. Turi jie rusų, kurie atvažiuoja tiesiai į rungtynes, manau, sezono eigoje atrodys vis geriau.
 
Rungtynėms su HC “Klaipėda” neturėsime visų žaidėjų - D.Mukovozui lūžo koja, traumuoti A.Misiukas ir neaišku dar dėl T.Kumeliausko. Per treniruotes kalbame apie gynybą, o puolime įvarčiai savaime ateis.
 
Nenorėčiau užbėgti įvykiams už akių, bet šiemet pas mus susirinko labai gera komanda. Tikiuosi, kad taip viskas išliks i toliau ir galėsime skinti pergales iki galo.”.
 
HC “Klaipėda” pagrindą sudaro legionieriai iš Rusijos, kurių sudėtyje yra net 10. Techniniu pralaimėjimu pažymėtose rungtynėse su “Energija” klaipėdiečiai rungtynių eigoje pirmavo, tačiau susižeidus pagrindiniam vartininkui persvaros išsaugoti nepavyko.
 
Šiandienos rungtynių pradžia - 20 val.15 min. Bilietai parduodami internetu www.bilietai.lt ir bei Vilniaus Pramogų arenos kasoje.