Titulinis » Naujienos » "7bet - Hockey Punks" puolėjas D.Kuzminovas apie dvikovą prieš gimtojo miesto komandą - "pradėjome daugiau mesti į vartus ir pelnėme įvarčius" (VIDEO)

"7bet - Hockey Punks" puolėjas D.Kuzminovas apie dvikovą prieš gimtojo miesto komandą - "pradėjome daugiau mesti į vartus ir pelnėme įvarčius" (VIDEO)

2021-10-15
"Hockey Punks" informacija
Vilniaus „Pramogų arenoje" lygos lyderė „7bet-Hockey Punks" komanda vakar rezultatu 8:1 nugalėjo „HC Klaipėdos" ledo ritulininkus. Ši pergalė leido sostinės atstovams pratęsti sėkmingą sezono startą iškovojant devintą tašką iš tiek pat galimų.
 
Įpusėjus rungtynėms „7bet-Hockey Punks" turėjo tik vieno įvarčio pranašumą, bet per likusį rungtynių laiką jiems pavyko pelnyti septynis įvarčius iš eilės, o savo vienintelį įvartį klaipėdiečiai pelnė jau paskutinę dvikovos minutę.
 
Po du įvarčius nugalėtojams pelnė Mauras Baltrukonis ir Aivaras Bendžius, o po vieną pridėjo Sergejus Markovskis, Rokas Bacevičius, Edvinas Boroška ir Jaunius Jasinevičius. Paguodos įvartį „HC Klaipėda" gretose pasiekė Arnas Palšauskas.
 
Klaipėdoje ledo ritulio pagrindų mokęsis "7bet-Hockey Punks" žaidėjas Denisas Kuzminovas nemano, kad varžovų komanda yra silpna.
 
 
"Manau sužaidėme neblogai. Pradėjome lėtai, bet po to įsičiuožėmė. Rungtynių eigoje atvažiavo (vėlavo - aut.past.) daugiau varžovų, pasikėlė rungtynių lygis, pradėjome atidžiau žaisti ir mušti įvarčius ir svarbiausia laimėjome. Užspaudėme varžovus, nes jie prisispaudė prie savo vartų. Padarėme klaidų pradžioje - mes nemetėme į vartus, darėme daug perdavimų ir važinėjome aplink. O varžovas sustojo ir nedavė progų. Per pertrauką treneris pasakė apie klaidas, kur galime geriau padirbėti. Pradėjome daugiau atakuoti, mesti į vartus. Nemanau, kad Klaipėdos komanda silpna. Nors antrajame kėlinyje ir įmušėme daugiau įvarčių, bet kovoti reikėjo iki paskutinės sekundės. Varžovai turi daug jaunų žaidėjų, kurie dar augs. Tikiuosi čia ir Lietuvos ateitis yra, nes Klaipėdoje gerai dirba mokykla. Tikiuosi, kad ateityje matysim iš jų ką ir žaidžiančius profesionaliai."
 
Kitose šalies primenybių rungtynėse "7bet-Hockey Punks" stiprumą spalio 23 d. Elektrėnuose patikrins šalies jaunių ir jaunimo rinktinių pagrindu sudaryta "Lteam Select", o tos savaitės pabaigoje - spalio 29-31 d. sostinės komanda dalyvaus finaliniame Baltijos ledo ritulio lygos ketvertuko turnyre Liepojoje.