Titulinis » Naujienos » „7bet - Hockey Punks” namų tvirtovėje ryt kovos su Rygos „Prizma” komanda

„7bet - Hockey Punks” namų tvirtovėje ryt kovos su Rygos „Prizma” komanda

2023-12-01
"7bet-Hockey Punks" informacija
Rytoj Vilniaus „7bet - Hockey Punks” OHL Baltijos pirmenybių rungtynėse namuose priims Rygos „Prizma” ledo ritulininkus. Pirmose šio sezono komandų tarpusavio rungtynėse Rygoje varžovai iš Latvijos pergalę iškovojo minimalia persvara - 4:3.

Šį sezoną tai buvo bene sėkmingiausios pagal rezultatą sostinės komandos rungtynės išvykoje. Nepaisant nesėkmingos rungtynių pradžios „7bet - Hockey Punks” komanda surado jėgų sugrįžti į rungtynes ir paskutinėmis sekundėmis jau bandė lyginti rezultatą keisdami vartininką šeštuoju aikštės žaidėju.

„7bet - Hockey Punks” žaidimas šį sezoną gerokai banguoja. Būta gerų atkarpų net žaidžiant prieš pirmenybių lyderius išvykoje, kaip, pavyzdžiui, du kėlinius pirmauta Rygoje vykusioje dvikovoje su vietos „Mogo”, tačiau kokybę išlaikyti visas 60 žaidimo minučių vis dar nepavyksta. Panašu, kad palyginus su praėjusiu sezonu pakilusį pirmenybių lygį atlaikyti iš lietuvių kol kas pavyksta tik didesne dalimi legionieriais besiremiančiai “Kaunas City” komandai, kuri iškovojo 6 pergales po 13 rungtynių ir realiai pretenduoja patekti tarp šešių stipriausių OHL Baltijos lygos komandų, kurios kovo mėnesį tęs toliau kovą dėl titulo. 

Tuo tarpu tiek vilniečių, tiek dar vieno Lietuvos klubo Elektrėnų “Airwell-Energijos” pozicijos kur kas liūdnesnės - nuo playoff garantuojančios šeštos vietos skiria jau daugiau nei 10 taškų, ir todėl gerinti turnyrinę padėtį gali tik pergalės. Bet iš 16 likusių reguliaraus sezono rungtynių „7bet - Hockey Punks” namuose žais net 9 kartus namuose kovos su turnyro lentelės viduryje ir žemiaus esančiais klubais, todėl nors ir atotrūkis nuo aukščiau esančiųjų didelis, gera namų rungtynių atkarpa atgaivintų pasitikėjimą savo jėgomis ir viltis kovoti dėl šešetuko.

Rezultatyviausias vilniečių komandos žaidėjas kanadietis Samuelis Blanchet-Cote, per 16 sezono rungtynių pasižymėjęs 5 kartus ir atlikęs 11 rezultatyvių perdavimų, dėkoja palaikantiems ir viliasi, kad antroje sezono pusėje bus daugiau galimybių pasidžiaugti.

„Su rytojaus rungtynėmis pradedame antrąją reguliaraus sezono dalį. Aišku, kad neturime kuo džiaugtis kol kas, bet tai jau įvyko ir dabar turime pasimokę iš padarytų klaidų galvoti, kaip tinkamai nusiteikus sužaisti geriausias sezono rungtynes. Negali būti tam geresnių salygų, nei žaidžiant namie prieš savo fanus, kuriems noriu padėkoti už dalyvavimą ir palaikymą nepaisant to, kad iki šiol nesugebame padovanoti jiems geriausio mūsų pasirodymo. Pasimatome arenoje rytoj, o mes būsime pasirengę!”.

Rytojaus rungtynių pradžia „Pramogų arenoje” - 13 val. 30 min. Bilietus galima įsigyti www.hockeypunks.lt
arba Pramogų arenos kasoje prieš rungtynes. Siekiant išvengti stovėjimo eilėse organizatoriai rekomenduoja atvykti anksčiau.