Titulinis » Naujienos » „7bet - Hockey Punks” ketvirtadienį būtina pergalė

„7bet - Hockey Punks” ketvirtadienį būtina pergalė

2023-02-15
hockey.lt informacija
OHL Baltijos lygos ledo ritulio lygoje rytoj Vilniuje susitinka vietos „7bet-Hockey Punks” ir Daugpilio „Dinaburga” komandos.
 
Tai paskutinės reguliaraus sezono vilniečių rungtynės namuose. Kartu su ketvirtadienio dvikova prasideda ir svarbiausia „7bet-Hockey Punks” sezono atkarpa. Jau dabar aišku, kad visos trys (be sostinės atstovų dalyvauja dar Elektrėnų „Airwell Energija” ir Kaunas „City”) šiuo metu 6-8 vietas bendrose Lietuvos ir Latvijos pirmenybėse užimančios Lietuvos komandos patenka į OHL lygos play off stadijos pirmąjį ketvirtfinalio iki trijų pegalių etapą.
 
Tačiau intriga kitur - aukščiausias dvi vietas reguliarajame sezone iškovojusios  šalies komandos vėliau (pasibaigus OHL play off) kausis dėl Lietuvos čempionų titulo. Išimtis būtų tokiu atveju, jei tik vienas iš mūsų klubų žengtų toliau tokiu būdu užsitikrindamas stipriausios šalies ledo ritulio komandos vardą.
 
Apie tai kalba ir rezultatyviausiųjų OHL lygos žaidėjų penketuke esantis „7bet-Hockey Punks” puolėjas Tadas Kumeliauskas.
 
„Reguliarusis sezonas artėja link finišo linijos ir žiūrint į turnyrinę lentelę puikiai matyti, kad kiekvienos likusios rungtynės yra super svarbios, kadangi visos Lietuvos komandos yra greta viena kitos. Niekam ne paslaptis, jog norint kišenėje turėti teisę žaisti dėl Lietuvos čempionų titulo yra privaloma aplenkti bent vieną savo šalies komandą, o ir į atkrintamąsias patekti norisi esant kuo aukštesnėje vietoje.
 
Trumpai tariant, taškų švaistyti negalime, tad atkrintamosios mūsų komandai turi prasidėti jau dabar. Kalbant apie rytojaus varžovą - Daugpilio komandą, ją puikiai pažįstame, nes čempionate susitiksime jau 4-tą kartą. Norint laimėti, manau, kažkokio stebuklingo rakto nėra, reikėtų pirmiausia tiesiog jų nenuvertinti ir maksimaliai nusiteikus žaisti savo žaidimą”.
 
Rytojaus rungtynių pradžia „Pramogų arenoje” - 19 val. 30 min. Bilietus galima įsigyti www.hockeypunks.lt arba arenos kasoje prieš rungtynes. Siekiant išvengti stovėjimo eilėse organizatoriai rekomenduoja atvykti anksčiau.