Titulinis » Naujienos » „Viasat Sport Baltic“ nuo šiandien bus transliuojamas visą parą

„Viasat Sport Baltic“ nuo šiandien bus transliuojamas visą parą

2014-01-21
VIASAT informacija
 „Viasat Sport Baltic“ nuo šiandien, sausio 21 d., pradedamas transliuoti visą parą. Per penkerius savo gyvavimo metus kanalas yra parodęs daugiau nei 10 tūkst. val. unikalių sporto transliacijų. 
 
„Džiaugiamės, kad „Viasat Sport Baltic“ kanalas yra labai svarbus sporto mėgėjams. Esame namai visame pasaulyje populiarioms sporto transliacijoms, o didžiausias laimėjimas – gauta galimybė transliuoti svarbiausią pasaulyje sporto įvykį – olimpines žaidynes. Turime daugybę unikalių sporto transliacijų teisių ir sporto gerbėjų, kurie nori matyti kuo daugiau varžybų, nesvarbu kuriuo paros metu. Kaip tik todėl šiuo kanalu ir bus transliuojama visą parą“, − teigia „Viasat“ sporto turinio vadovas Baltijos šalims Karolis Dapkevičius.
 
Jau vasario mėnesį per „Viasat Sport Baltic“ bus pirmąkart transliuojamos žiemos olimpinės žaidynės. „Viasat Sport Baltic“ kanalu taip pat yra rodomi populiarūs visame pasaulyje turnyrai: „Turkish Airlines“ Eurolyga  UEFA Čempionų lyga, Anglijos „Premier League“, Formulė-1, Pasaulio ir Europos krepšinio čempionatai, „Moto GP“, Kontinentinė ledo ritulio lyga ir daugelis kitų. 2016 m. „Viasat Sport Baltic“ transliuos ir Rio de Žaneiro vasaros olimpines žaidynes.
Kanalas „Viasat Sport Baltic” priklauso skaitmeninės televizijos „Viasat” autorinių kanalų šeimai. „Viasat” yra oficialus olimpinių žaidynių transliuotojas. Kanalą „Viasat Sport Baltic“ gali matyti „Viasat“ klientai užsisakę „Auksinį“ paketą arba kitų operatorių klientai, papildomai užsisakę „Viasat Sportas“ ar „Viasat Combo“ paketą.