Titulinis » Naujienos » TOPsport tapo generaliniu Lietuvos ledo ritulio čempionato rėmėju

TOPsport tapo generaliniu Lietuvos ledo ritulio čempionato rėmėju

2021-09-17
hockey.lt informacija
 Pirmoji ir didžiausia lietuviška lažybų ir internetinių lošimų bendrovė TOPsport tapo generaliniu Lietuvos ledo ritulio čempionato rėmėju.
 
Jau šį savaitgalį startuojančios pirmenybės turės ir naują logotipą, ir naują pavadinimą: „TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionatas".
 
2010 metais įkurta ledo ritulio lyga ir nuo 2003-ųjų egzistuojanti TOPsport pradeda bendradarbiavimą 2021-22 metų sezonui. Po Lietuvoje vykusio 2018-ųjų pasaulio čempionato, kuriame Lietuvos atstovus taip pat rėmė ši kompanija, ledo ritulio lygis Lietuvoje pradėjo kilti, o TOPsport ir Lietuvos ledo ritulio čempionato susivienijimo tikslas – užtikrinti dar didesnį kilimą.
 
„2018-aisiais čempionatas vyko Lietuvoje ir matėme potencialą žiūrovų susidomėjime ir natūralu, kad tai lėmė iškovoti aukso medaliai bei tai, jog žaidė Dainius Zubrus ir Darius Kasparaitis. Po pandemijos viskas pristojo ir matome, kad pati lyga neišgyvena pačių geriausių laikų, žaidžia nedaug komandų. Tikimės, kad šis prisidėjimas padės pastūmėti ledo ritulį į priekį, po metų lygoje žais daugiau komandų, vaikai norės grįžti į šį sportą ir arenose bus tiek pat žiūrovų, kiek buvo 2018-ųjų čempionate", – sprendimą tapti Lietuvos ledo ritulio čempionato rėmėjais aiškino TOPsport vadovas Gintaras Staniulis.
 
„Labai džiugu, kad TOPsport bendrovės vadovai rodo dėmesį sparčiai populiarėjančiai sporto šakai Lietuvoje ir mūsų nacionaliniam čempionatui. Taip pat norisi pastebėti, jog šis bendradarbiavimas jau tampa tęstiniu, nes prieš tampant generaliniu Lietuvos čempionato rėmėju, TOPsport įmonė yra buvusi 2018 metų pasaulio ledo ritulio čempionato I diviziono B grupės čempionato rėmėja Kaune ir tuomet Lietuvos rinktinė iškovojo aukso medalius", - po sutarties pasirašymo kalbėjo čempionato direktorius Gintaras Šabūnas.
 
 
2021-2022 metų „TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionate" varžysis penkios komandos: ne vienu Lietuvos rinktinės nariu pasistiprinusi „Hockey Punks" komanda, jėgas suvienijusi Elektrėnų „Energija", į Kauno „Žalgirio" šeimą pretenduojantys „Kaunas City" atstovai, uostamiestį atstovausianti – „HC Klaipėda" ir Lietuvos jaunių bei jaunimo rinktinių pagrindu sudarytas „LTeam Select" kolektyvas.
 
 
„TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionato" startas įvyks jau šį savaitgalį Kaune, kur „Kaunas City" komanda surems jėgas su iš jaunųjų Lietuvos talentų surinkta „LTeam Select" ekipa.
 
Planuojama, jog „TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionato" sezonas baigsis 2022-ųjų metų kovo pabaigoje, o po mėnesio startuos ir I diviziono pasaulio čempionato B grupės kovos, kuriose žais ir Lietuvos rinktinė.