Titulinis » Naujienos » „Kaunas City“ užtikrintai nugalėjo „Airwell Energiją“ (VIDEO)

„Kaunas City“ užtikrintai nugalėjo „Airwell Energiją“ (VIDEO)

2024-01-10
hockey.lt informacija
 „Kaunas City“ klubas dar kartą įrodė savo pranašumą prieš „Airwell Energiją“.
 
OHL Baltijos ledo ritulio čempionate kauniečiai išvykoje 7:1 susitvarkė su varžovais iš Elektrėnų. Tai buvo trečioji „Kaunas City“ pergalė prieš šią komandą iš tiek pat rungtynių.
 
Jau pirmajame kėlinyje puikiai savo progas realizavusi „Kaunas City“ komanda pelnė keturis įvarčius be atsako ir neleido oponentams pagalvoti apie taškus. Kauniečių įvarčių sąskaitą atidarė vos pasibaigus komandos daugumai iš toli iššovęs Kostas Gusevas (10:21, rez. perd. Denysas Hončarenko, Paulius Grybauskas), o netrukus įvarčius pridėjo Davidas Ivaščenko (11:04, rez. perd. Ondrejus Machala, Danielis Klineckis) ir daugumoje tikslą pasiekęs Ondrejus Machala (12:33, rez. perd. D. Klineckis, Lukas Žukauskas).
 
Galiausiai kėlinio pabaigoje „Kaunas City“ pasižymėjo ir mažumoje po Denyso Hončarenko tikslios atakos (18:58, rez. perd. Nazaras Ružnikovas). Negana to, tas pats D. Hončarenko įvarčiu atidarė ir antrąjį kėlinį (25:30, rez. perd. P. Grybauskas, N. Ružnikovas).
 
Į penkis oponentų smūgius „Airwell Energijai“ pavyko atsakyti Kipro Grabliausko įvarčiu (26:17), bet trečiajame kėlinyje „Kaunas City“ pelnė dar du įvarčius. „Hat-tricką“ pasiekė D. Hončarenko (47:38, rez. perd. Daniyaras Gabdullinas, N. Ružnikovas), o rungtynes užbaigė Danielis Klineckis (58:19, rez. perd. O. Machala).