Titulinis » Naujienos » I-o diviziono finaluose – legendinių dvikovų aidai

I-o diviziono finaluose – legendinių dvikovų aidai

2013-04-26
NLRL informacija
Nacionalinės ledo ritulio lygos (NLRL) I-o diviziono finalo ketverte balandžio 27-28 dienomis Kaune keturios komandos išsiaiškins medalių ir „Akropolio“ taurės savininkus.
 
Klaipėdos „Baltija“, Elektrėnų „Lokiai-Poseidonas“, Šiaulių „Ledo linija“ ir Kauno „Bizonai“ grumsis beveik tokios pačios sudėties finalo ketverte kaip ir antrajame NLRL sezone. Šiais metais Vilniaus „Ober-Haus“ komandą pakeitė Elektrėnų ekipa, kuri jau pusfinalio rungtynėse kurs didžiulę intrigą.
 
Mat Elektrėnų ir Klaipėdos komandos Lietuvos čempionatuose dar praėjusio amžiaus devintajame dešimtmetyje buvo didžiausios konkurentės dėl aukso medalių ir nuolat keitėsi vietomis ant nugalėtojų pakylos.
 
Dar įdomiau tai, jog abi komandos susitiks jau pusfinalyje.
 
Kitame pusfinalyje Šiaulių „Ledo linija“ kovos prieš ledo šeimininkus „Bizonus“ ir bandys įrodyti, jog praėjusio sezono „sausa“ sėkmė 6:0 finalinio ketverto pusfinalyje nebuvo atsitiktinė.
 
Kitokios nuomonės yra pirmojo sezono čempionai Kauno „Bizonai“, kurie bandys įrodyti, jog neveltui reguliariajame sezone neprarado nė taško.
 
Tad, atkaklios lietuviško ledo ritulio kovos jau šį savaitgalį Kauno „Akropolio“ ledo arenoje.
 
Balandžio 27 d., 14.45 val. – Klaipėdos „Baltija“ – Elektrėnų „Lokiai-Poseidonas“;
Balandžio 27 d., 17.00 val., Kauno „Bizonai“ – Šiaulių „Ledo linija“;
Balandžio 28 d., 12.10 val., rungtynės dėl trečiosios vietos;
Balandžio 28 d., 14.30 val., finalas.