Titulinis » Naujienos » “Hockey Punks” prieš “Rokiškį” – šį kartą laukiama įtemptos kovos

“Hockey Punks” prieš “Rokiškį” – šį kartą laukiama įtemptos kovos

2016-11-22
"Hockey Punks" informacija
Ketvirtadienį Lietuvos ledo ritulio pirmenybių rungtynėse Vilniuje dar kartą susitiks dvi praėjusį sezoną pusfinalyje rungtyniavusios komandos – puikią sportinę formą demonstruojantys „Hockey Punks“ mėgins dar kartą įveikti „Rokiškio“ ritulininkus.
 
Pirmose sezono rungtynėse tarp šių komandų kovos nesigavo – „Hockey Punks“ jau pirmajame kėlinyje pelnė 4 įvarčius be atsako, o rungtynės baigėsi rezultatu 7:0.
 
Tačiau šią savaitę sostinės klubo varžovai iš Aukštaitijos tikisi atvykti pilnos sudėties, be to optimizmo teikia ir po išvykos su nacionaline rinktine į Taliną puikią sportinę formą demonstruojantis svečių vartininkas Simas Baltrūnas. 
 
„Rokiškis“ kiek netikėtai praėjusiose rungtynėse atėmė tašką iš šį sezoną visa eile Rusijos ledo ritulininkų pasipildžiusios „Juodupės“ komandos. Nors susitikimo favoritai metimų į vartus atliko daugiau nei dvigubai (64 prieš 25 „Rokiškio“), tačiau dėka sėkmingo S.Baltrūno žaidimo „Juodupė“ nugalėjo tik po pratęsimo – 3:2.
 
Gerai pastaruoju metu rungtyniauja ir Vilniaus „Hockey Punks“. Per pastarasias trejas rungtynes „pankai“ pelnė net 19 įvarčių o praleido tik vieną. Įvairiapusiškai rungtyniauja „Hockey Punks“ naujokas Lietuvos rinktinės narys Edgaras Rybakovas, pamažu gerėjantį žaidimą rodo ir kiti šalies rinktinei atstovavę žaidėjai. 
 
Kietu žaidimu išsiskiriantis iš Rokiškio kilęs o dabar atstovaujantis „Hockey Punks“ Igoris Baravikovas sako, kad dvikovos metu svarbu išlikti ramiems ir nedaryti nereikalingų pražangų.
 
„Aišku, pažįstu daugelį varžovų komandos žaidėjų. Žinau, kad jie rungtyniaus su emocijomis, yra karšto charakterio, todėl mums svarbu neįsivelti į nereikalingas situacijas, nedaryti bereikalingų pražangų. Man asmeniškai rungtynės prieš šią komandą yra sunkesnės nei su mažiau pažįstamais varžovais. Norisi žaisti atsargiau, netraumuoti jų, o dažnai taip mąstant žaisti tik sudėtingiau“.
 
„Hockey Punks“ vadovas Šarūnas Kuliešius mano, kad šį ketvirtadienį laukia labai įdomi dvikova.
 
„Aš jau pamiršau pirmasias rungtynes. Rungtynėse su „Juodupe“ rokiškėnai buvo arti pergalės ir tai daug ką pasako. Mes taip pat įsibėgėjame po truputį, turime pergalių, o po šios savaitės rungtynių žaisime ir su „Juodupe“, ir su „Energija“, todėl pats laikas rodyti gerą žaidimą. 
 
Tikiuosi mūsų žaidėjai supranta, kad praėjusios rungtynės (7:0) jau baigėsi ir savo pranašumą kiekvieną kartą turi įrodinėti iš naujo. Manau, raktas į pergalę ketvirtadienį – tinkamas nusiteikimas kovai.“
 
Ketvirtadienio susitikimo pradžia Vilniaus „Pramogų“ arenoje – 20 val. 15 min. Bilietai – arenos kasoje.  Vaikams iki 16 m. įėjimas nemokamas. Organizatoriai pataria atvykti jų įsigyti anksčiau, kadangi prieš pat rungtynes susidaro eilės prie kasos.