Titulinis » Naujienos » Prieš antrąją „Hockey Punks“ ir „Kaunas Hockey“ dvikovą komandos pasipildė žinomais veidais

Prieš antrąją „Hockey Punks“ ir „Kaunas Hockey“ dvikovą komandos pasipildė žinomais veidais

2019-10-31
“Hockey Punks” inf.
Šiandien Vilniaus „Pramogų arenoje“ antrą kartą šį sezoną susitinka Vilniaus „Hockey Punks“ ir „Kaunas Hockey“ komandos. Specialistai daugiau rungtynių sužaidusią Kauno komandą bei sostinės atstovus įvardija pirmenybių favoritais.
 
Pirmoje sezono dvikovoje Vilniuje po įtemptos kovos pergalę išsivežė svečiai iš Kauno. Reikia pastebėti, kad komandos paskutiniu metu pasistiprino keliais žinomais žaidėjais. „Hockey Punks“ komandos gynybą sustiprino buvę Lietuvos rinktinės žaidėjai Rolandas Aliukonis ir Andrius Kaminskas.
 
„Manau, kad tai labai tinkami mūsų komandos gynėjų grandžiai žaidėjai. Jie įneš tvarkos žaidimo organizacijoje, be to abu turi sukaupę didelę patirtį. Suprantu, kad reiks gal kažkiek laiko įsivažiuoti, bet tvirtai tikiu, kad sezono eigoje jų meistriškumas duos komandai daug. Visiškai nekreipiu dėmesio į amžių – ir Rolandą (gim. 1981 m.)  ir Andrių (gim. 1980 m.), manau, mielai „priglaustų“ ir kitos Lietuvos lygos komandos“, - sako „Hockey Punks“ vadovas Šarūnas Kuliešius.
 
Tuo tarpu “Kaunas Hockey” klubą sustiprino Lietuvos rinktinės kandidatas puolėjas Lukas Žukauskas, atstovavęs komandą praėjusiame sezone, o šio pradžioje ieškojęs laimės užsienio klubuose.
 
Netikėtai sunkiai šios dienos „pankų“ varžovams klostėsi paskutinės pirmenybių rungtynės prieš „Geležinio Vilko“ komandą, kaip po antrojo kėlinio kauniečiai atsilikinėjo net 2:5. Galų gale visgi „Kaunas Hockey“ pasiekė pergalę po baudinių serijos po puikaus legionieriaus Eduardo Čekmariovo pasirodymo trečiame kėlinyje – jis pelnė net tris įvarčius. Tačiau rungtynės parodė, kad sezono pradžioje komandų žaidimas kartais būna sunkiai nuspėjamas.
 
„Hockey Punks“ vyriausiasis treneris Mindaugas Kieras šiandien taip pat laukia visai kitokio palyginus su ankstesnėmis rungtynėmis savo komandos pasirodymo.
 
„Pirmose tarpusavio rungynėse darbštumu ir kovingumu nustebinę kauniečiai išplėšė iš pirmos akistatos 3 taškus. Mes vis kartu kaip komanda nebuvome pasiruošę atiduoti visų jėgų. Kiekvienam penkete iškrisdavo iš žaidimo po žaidėją, kuris neatidirbdavo tam tikrose vietose. Nepagavome žaidimo rimto. Susidarė toks vaizdas, kad save šiek tiek pervertinom. Sporte tai dažnai pakiša koją. Pasimokę iš klaidų šį vakarą norime parodyti tikrąjį savo veidą. Džiuginti savo sirgalius atkaklumu ir noru nugalėti. Mes „Pankai“ - mes komanda!“.
 
Rungtynių Vilniaus “Pramogų arenoje” pradžia - 20 val. 15 min. Organizatoriai pataria atvykti šiek tiek anksčiau, nes galimos eilės prie kasos. Bilietus taip pat galima įsigyti ir internetu „Paysera“ bilietų sistemoje.