Titulinis » Naujienos » N. Ališauskas įvarčiu pasižymėjo jau antrose KHL sezono rungtynėse (VIDEO)

N. Ališauskas įvarčiu pasižymėjo jau antrose KHL sezono rungtynėse (VIDEO)

2019-09-04
hockey.lt informacija
 Puikią sezono pradžią Kontinentinėje ledo ritulio lygoje (KHL) tęsia Rygos „Dinamo“ klubas, kurios gretose pirmuoju sezono įvarčiu pasižymėjo Lietuvos rinktinės gynėjas Nerijus Ališauskas.
 
Trečiadienį namuose rungtyniavęs Rygos klubas 3:0 nepaliko vilčių „Torpedo“ komandai ir iškovojo antrąją pergalę iš tiek pat galimų. Taškų vis dar nepraradę Latvijos sostinės ledo ritulininkai su keturiais taškais dalijasi KHL Vakarų konferencijos viršūnę su taip pat dar nesuklupusiomis Sankt Peterburgo SKA bei Maskvos „Dinamo“ komandomis.
 
Antrajame kėlinyje užsitęsusioje Rygos klubo atakoje N. Ališauskas dukart sugebėjo sustabdyti varžovų bandymus išmesti ritulį, iš pradžių jį sustabdydamas kūnu, o vėliau ir tą patį padarydamas su lazda bei pats pasinaudojo tuo, jog nuvargę varžovai nebespėjo paskui „Dinamo“ žaidėjus. Judėdamas prie varžovų vartų lietuvis lazdos mostu pakeitė gynybos porininko Kristapo Zilės metimo iš toli skriejimo kryptį ir pelnė savo pirmąjį įvartį šiame sezone.
 
Šiose rungtynėse be įvarčio Lietuvos rinktinės gynėjas taip pat tris kartus blokavo varžovų metimus bei atliko vieną jėgos veiksmą. Ant ledo jis iš viso praleido 15:43 min.
 
Kitą mačą „Dinamo“ šeštadienį žais jau Suomijoje, susitikdami su Helsinkio „Jokerit“ komanda.
 
 
N. Ališausko įvartis: