Titulinis » Naujienos » M. Armalį pristabdė nemalonus susidūrimas su varžovu

M. Armalį pristabdė nemalonus susidūrimas su varžovu

2021-01-06
hockey.lt informacija
Puikią formą demonstruojantis Lietuvos rinktinės ir „Djurgarden“ vartininkas Mantas Armalis buvo priverstas praleisti savo komandos rungtynes dėl sausio 2 dienos rungtynėse patirto smūgio į galvą.
 
Lietuvis negalėjo padėti savo komandai pirmadienio rungtynėse su „Vaxjo“ klubu, po to kai prieš dvi dienas po nemalonaus susidūrimo jis patyrė oponento smūgį į galvą.
 
„Mantas praleido smūgį į galvą: jei gerai pamenu Ludvigas Nilssonas prasiveždamas jam pataikė iš peties ar šalmo. Kadangi Mantas nesijautė šimtu procentų sveikas, nusprendėme nerizikuoti ir jo rungtynėms neregistruoti“, - po praėjusių rungtynių kalbėjo „Djurgarden“ treneris Robertas Ohlssonas.
 
Vis dar neaišku, ar M. Armalis galės žaisti rytojaus rungtynėse su „Oskarshamn“ klubu, kadangi komanda baiminasi, jog smūgį patyrusiam lietuviui gali būti smegenų sutrenkimas.
 
„Kol kas nežinome ar jis galės žaisti. Antradienio vakare jis buvo apžiūrėtas daktaro ir mes stebėsime kaip jis jausis kitą dieną. Kol kas neturime tvirtos diagnozės.“
 
Įspūdingai pastarąjį mėnesį žaidęs M. Armalis šį sezoną Švedijos čempionate patenka tarp trijų geriausių lygos vartininkų tiek pagal vidutiniškai per 60 minučių praleidžiamus įvarčius (2,25), tiek ir pagal atremtų metimų procentą (92,51%).