Titulinis » Naujienos » Klubą keičiantis T.Kumeliauskas dar metams lieka Vokietijoje

Klubą keičiantis T.Kumeliauskas dar metams lieka Vokietijoje

2020-06-13
hockey.lt informacija
Lietuvos rinktinės puolėjas Tadas Kumeliauskas dar metams lieka Vokietijoje – ledo ritulininkas pasirašė sutartį su „Deggendorfer SC“ klubu.
 
Naujoji lietuvio ekipa praėjusį sezoną buvo viena iš stipriausių Vokietijos trečios lygos („Oberliga“) komandų, tačiau nutraukus sezoną ji neteko galimybės pakovoti dėl vietos aukštesnėje lygoje. Pristatant pirmąją legionieriaus vietą užimsiantį lietuvį šios ekipos treneris Henry Thomas negailėjo gerų žodžių Lietuvos rinktinės nariui.
 
„Tadas yra didelis ir greitas. Jo buvimas ant ledo yra visuomet jaučiamas, o pats žaidėjas pasižymi puikia uosle įvarčiams. Taip pat manau, kad jo žaidimas gynyboje nėra tinkamai įvertintas: jis yra labai patikimas savo gynybinėje zonoje“, - kalbėjo treneris.
 
Į Vokietiją T. Kumeliauskas atvyko 2017-2018 metų sezone ir su nedidele pertrauka šioje šalyje žais jau ketvirtą sezoną. Pernai pradėjęs metus antroje Vokietijos lygoje (DEL2), jis sezoną užbaigė „Starbulls Rosenheim“ klube. Itin rezultatyviai (28 rezultatyvumo balai per 19 rungtynių) šioje komandoje žaidusį lietuvį buvo sustabdžiusi trauma, tačiau dabar puolėjas yra pilnai po jos atsistatęs, tad naujai komandai galės padėti nebejausdamas jos pasekmių.