Titulinis » Naujienos » K. Gusevas pelnė pirmąjį įvartį Lenkijoje, lietuviai pergalingai pradėjo sezoną Norvegijoje

K. Gusevas pelnė pirmąjį įvartį Lenkijoje, lietuviai pergalingai pradėjo sezoną Norvegijoje

2020-09-20
hockey.lt informacija
Įspūdingą sezono startą tęsia Kostas Gusevas ir jo atstovaujama „KH Torun“ komanda.
 
Sekmadienį ketvirtojo Lenkijos aukščiausios lygos turo rungtynėse lietuvio atstovaujama ekipa 4:1 nugalėjo „Sanok“ komandą ir iškovojo ketvirtąją pergalę per tiek pat susitikimų. Po keturių turų „Torun“ tapo vienintele taškų nepraradusia lygos komanda ir vienvalde dešimties komandų turnyro lydere.
 
Sėkmingai Lenkijoje startavęs K. Gusevas šiame mače pelnė pirmąjį savo sezono įvartį, trečiajame kėlinyje padėjęs jo komandai įgyti dviejų įvarčių persvarą. Šiame mače po konflikto su varžovu gynėjas taip pat užsidirbo 4 baudos minutes, o iš viso per keturis susitikimus jo sąskaitoje jau yra du rezultatyvumo balai – prieš tai lietuvis buvo atlikęs rezultatyvų perdavimą.
 
Savo sezoną Norvegijoje pradėjo ir antroje pagal pajėgumą šios šalies lygoje žaidžiantys lietuviai.
 
Sėkmingai sezone startavo „Comet“, kurios gretose žaidžia du lietuviai. Haldeno klubas sezono starte užtikrintai 6:1 susitvarkė su „Furuset“ ekipa. Nugalėtojų gretose Paulius Gintautas pasižymėjo įvarčiu ir rezultatyviu perdavimu, o Ugnius Čižas dukart asistavo įvarčius pelniusiems komandos draugams.
 
Vakar sezoną „1. Divisjon“ pirmenybėse pergalingai pradėjo ir „Hasle-Loren“ 4:1 palaužęs „Haugesund“ ekipą. Ilja Četvertakas pergalingose rungtynėse liko be rezultatyvumo balų.
 
Taip pat šeštadienį pergalių seriją Latvijoje pratęsė „Liepaja“, kurios gretose iš lietuvių žaidė vienintelis Paulius Rumševičius, su komanda 1:0 įveikęs „Mogo“.