Titulinis » Naujienos » Įspūdingą formą demonstruojantis N. Ališauskas ir vėl pelnė įvartį (VIDEO)

Įspūdingą formą demonstruojantis N. Ališauskas ir vėl pelnė įvartį (VIDEO)

2019-11-14
hockey.lt informacija
Lietuvos rinktinės ir Rygos „Dinamo“ gynėjas Nerijus Ališauskas tęsia itin sėkmingą ir rezultatyvią atkarpą Kontinentinėje ledo ritulio lygoje (KHL).
 
Ketvirtadienį lietuvis pelnė dar vieną įvartį, pasižymėdamas pergalingose rungtynėse 3:1 prieš Maskvos „Spartak“ komandą. Dar pirmajame kėlinyje iššovęs galingai ir tiksliai mūsų šalies atstovas padėjo savo klubui įsiveržti į priekį. Priminsime, jog įvartį N. Ališauskas pelnė ir praėjusiame mače, o iš viso tai jau trečias iš eilės rezultatyvus ledo ritulininko pasirodymas.
 
Penktąjį sezono rezultatyvų balą į savo sąskaitą įsirašęs N. Ališauskas per 19:14 min. ant ledo taip pat dukart metė į vartus bei gynyboje blokavo keturis metimus ir atliko vieną jėgos veiksmą.
 
„Ir vėl turėjome nemažai galimybių žaisti daugumoje ir gaila, kad jų nepavyko realizuoti, o tai turėsime ištaisyti kitame mače. Kalbant aplamai, mums tai buvo geros rungtynės – davėme gerą kovą. Mes įmušėme, o vartininkai puikiai gynė vartus. Tai yra pagrindinės priežastys pergalei“, - po mačo kalbėjo N. Ališauskas.