Titulinis » Naujienos » Įpusėjo moterų ledo ritulio fizinio aktyvumo projektas

Įpusėjo moterų ledo ritulio fizinio aktyvumo projektas

2020-11-19
"HC Amber" informacija
 VšĮ „Sportuok kartu“ ir Elektrėnų merginų ledo ritulio komanda HC Amber nuo šių metų rugpjūčio mėnesio vykdo projektą(Nr. SRF-FAV-2019-1-0419), finansuojamą Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo mokslo ir sporto ministerija ir Švietimo mainų programos fondas.
 
Projekto tikslas – skatinti moterų ledo ritulio vystymąsi, suteikti galimybę įvairaus amžiaus mergaitėms ir merginoms išbandyti šią sporto šaką be pirminių investicijų, kurios tikrai nemažos (aprangos įsigijimas), gilinti naujų ir esamų ledo ritulininkių žinias bei įgūdžius ir kurti palankias sąlygas vystytis moterų ledo rituliui, kad ir kokios jos šiuo metu būtų nepalankios globaliu mastu.
 
Nuo rugpjūčio 4 kvietėme moteris ir mergaites nemokamai mokytis: ledo ritulio pagrindų – ledo ritulio, fizinio pasiruošimo (aerobikos) treniruotėse ir teoriniuose mokymuose.
 
Projektas dar tik įpusėjo, tačiau sulaukėme nemažai merginų, susidomėjusių ir aktyviai dalyvaujančių projekto veikloje. Įvairiose žinių gilinimo paskaitose, aerobikos treniruotėse, bei ledo ritulio treniruotėse dalyvavo 99 dalyvės. Viliamės, kad dauguma iš jų atrado naują hobi ir prisijungs prie ledo ritulio bendruomenės ilgesniam laikui.
Antroji projekto dalis turėtų prasidėti sausio mėnesį. Vėl kviesime į nemokamas treniruotes.
 
Visas norinčias išbandyti ledo ritulį kviečiame registruotis:
 
1.                         Sekite informaciją Facebook paskyrose: Elektrėnų HC Amber – Hockey girls arba VšĮ Sportuok kartu. Čia skelbiama registracijos forma ir visa informacija apie projektą.
 
2.                         El. p. amber.hockeyclub@gmail.com arba telefonu 867384050
 
Iki susitikimų projekto veiklose kitais metais!