Titulinis » Naujienos » Gruodžio trečiadienių maratoną Kauno ledo arenoje pradeda „Kaunas Hockey“

Gruodžio trečiadienių maratoną Kauno ledo arenoje pradeda „Kaunas Hockey“

2019-12-03
"Kaunas Hockey" inf.
 Pirmoji vieta turnyrinėje Lietuvos čempionato lentelėje, vis darnesnis susižaidimas ir jokio ledo rūbinėje – tokiomis nuotaikomis ledo ritulio klubas „Kaunas Hockey“ pasitinka žiemos sezoną. Jau gruodžio 4 d. Kauno ledo arenoje „Baltų ainiai“ vyks principinė kauniečių akistata su sostinės „Hockey Punks“.
 
„Galiu pasidžiaugti, kad esame pirmoje čempionato turnyrinės lentelės vietoje ir nesiruošiame stabdyti“, – sako vartininkas Artur Pavliukov, taip pat žaidžiantis Lietuvos rinktinėje. Paklaustas apie sezono eigą, sportininkas pastebi, kad su kiekvienomis varžybomis komandos nariai tampa artimesni, o ir legionieriai vis geriau pažįsta Kauną: „Turime charakteringą komandą, kuri, kaip jau galima buvo pamatyti, nepasiduoda iki paskutinių akimirkų.“
 
Lietuvos rinktinės puolėjas Lukas Žukauskas, lapkritį atstovavęs mūsų šaliai turnyre Estijoje, pasidalino mintimis apie komandos atsmoferą: „Ji tikrai neblogėja – vis dar norkime laimėti visas varžybas, bet niekada neatsisakome pajuokauti rūbinėje“. Anot jo, trečiadienį svarbiausia bus sustabdyti „pankų“ puolimą: „Tada viskas klostysis gerai.“
 
Šiemet prie „Kaunas Hockey“ prisijungęs rokiškietis gynėjas Vasilijus Fedotovas tikisi išlaikyti iniciatyvą savo rankose: „Svarbiausia neišsikasti sau duobės pirmame kėlinyje“, – juokiasi ledo ritulininkas.
 
Šiemet „Kaunas Hockey“ sužais dar trejas Nacionalinės ledo ritulio lygos rungtynes namuose. Kauno ledo arenoje gruodžio 4 d. pasitikę „Hockey Punks“, gruodžio 11 d. ledo ritulininkai visų kauniečių lauks miesto derbyje – akistatoje su „Baltų ainiai – HC Klaipėda“, o gruodžio 18 d. šventines dovanas ruoš sostinės „Geležiniam vilkui“. Visų rungtynių pradžia – 20 val.