Titulinis » Naujienos » E. Krakauskas rezultatyviu perdavimu nutraukė nerezultatyvių mačų atkarpą

E. Krakauskas rezultatyviu perdavimu nutraukė nerezultatyvių mačų atkarpą

2020-01-22
hockey.lt informacija
Lietuvos rinktinės ir „EHC Kloten“ klubo puolėjas Emilijus Krakauskas antradienį nutraukė nerezultatyvių mačų atkarpą antroje pagal pajėgumą Šveicarijos lygoje.
 
Rungtynėse prieš „La Chaux-de-Fonds“ 22-erių metų ledo ritulininkas atliko rezultatyvų perdavimą antrajam komandos įvarčiui, bet tai neišgelbėjo „EHC Kloten“ nuo netikėto pralaimėjimo 2:3.
 
Nepaisant nesėkmės, „EHC Kloten“ išliko pirmoje „Swiss League“ pozicijoje, bet per likusius penkis reguliaraus sezono mačus jiems teks padirbėti norint išsaugoti namų pranašumą atkrintamosiose varžybose. Artimiausius konkurentus, „Olten“ ledo ritulininkus, jie lenkia dviem taškais, bet jau po savaitės jų laukia akistata oponentų aikštėje, kuri veikiausiai ir nuspręs, kuri komanda laimės reguliarųjį sezoną.
 
Pasibaigus reguliaraus sezono kovoms, aštuonios stipriausios „Swiss League“ komandos stos į kovas atkrintamosiose varžybose, dėl nugalėtojų titulo ir galimybės pakovoti dėl vietos aukščiausioje lygoje. Atkrintamosiose varžybose triumfavusi komanda stos į seriją iki keturių pergalių prieš paskutinėje vietoje aukščiausioje lygoje likusią ekipą.