Titulinis » Naujienos » A.Bosas ir kitą sezoną žais Vokietijos trečioje lygoje

A.Bosas ir kitą sezoną žais Vokietijos trečioje lygoje

2020-07-02
hockey.lt informacija
Lietuvos rinktinės puolėjas Arnoldas Bosas dar metams lieka Vokietijoje – puolėjas pasirašė sutartį su „Black Dragons“ klubu.
 
Naujoji lietuvio ekipa kitą sezoną varžysis „Oberliga“ pirmenybėse. Praėjusį sezoną jiems nepavyko pasiekti šios lygos atkrintamųjų varžybų, o to priežastis – nesėkmingas puolimas. 2019-2020 metų sezone ši ekipa buvo nerezultatyviausia komanda savo konferencijoje.
 
„A. Bosas yra pasiekęs auksinį amžių ledo rituliui, o jo 194 cm. ūgis ir fizinės savybės pridės mums fiziškumo. Turėdamas pavojingą metimą riešu bei galingą dešinės rankos metimą, Arnoldas mums suteiks daug naujų galimybių atakose, o ypač daugumų metu“, - kalbėjo treneris Henry Tewsas.
 
Lietuvos rinktinės narys Vokietijoje rudenį pradės jau ketvirtąjį sezoną. 2017-2018 metais atvykęs į „Eisbaren Regensburg“ klubą trečioje Vokietijos lygoje („Oberliga“), vėliau jis išbandė savo jėgas aukštesnės lygos (DEL2) „Bayreuth Tigers“ klube, o paskutinius pusantrų metų jis gynė „Hannover Tigers“ garbę. Praėjusį sezoną trečioje pagal pajėgumą Vokietijos lygoje jis per 42 mačus surinko 44 rezultatyvumo balus (23 įvarčiai ir 21 rezultatyvus perdavimas).