Titulinis » Naujienos » Lietuviai prisidėjo prie pergalių Norvegijoje ir Latvijoje

Lietuviai prisidėjo prie pergalių Norvegijoje ir Latvijoje

2020-11-14
hockey.lt informacija
 Šį šeštadienį Lietuvos ledo ritulininkai prisidėjo prie savo atstovaujamų komandų pergalių Latvijoje ir Norvegijoje.
 
Pirmąją sezono pergalę Latvijos aukščiausioje lygoje iškovojo „Dinaburga“ komanda su dviem lietuviais. „Dinaburga“ šeštadienį 6:4 patiesė „Zemgale“ komandą. Šiame mače Kristupas Blažys atliko rezultatyvų perdavimą pergalingam komandos įvarčiui, o Domas Janušonis nežaidė dėl šalyje įvestų apribojimų leidžiančių lygoje varžytis tik pilnamečiams žaidėjams.
 
Norvegijos antroje lygoje savo rungtynes laimėjo „Hasle-Loren“ klubas 5:1 įveikęs „Tonsberg“ klubą. Prie šio triumfo Ilja Četvertakas prisidėjo įvarčiu ir dviem rezultatyviais perdavimais, o Danielius Nomanovas pasižymėjo vienu tiksliu metimu.
 
Nesėkmę Švedijos aukščiausioje lygoje patyrė „Djurgarden“ su Mantu Armaliu 0:5 nusileidusi „Farjestad“ klubui. Ant ledo vartininkas pasirodė po pirmojo kėlinio bei atrėmė 12 iš 14 į jo vartus atliktų metimų.
 
Penktadienį nesėkmę Vokietijoje patyrė Arnoldo Boso atstovaujama „Black Dragons Erfurt“ ekipa 1:4 nusileidusi „Tilburg Trappers“ komandai. Vienintelį mačo įvartį pralaimėjusių gretose pelnė Lietuvos rinktinės puolėjas.