Titulinis » Naujienos » Vilniaus „Hockey Punks“ susitinka su sensaciją pateikusia jungtine Kauno ir Klaipėdos komanda

Vilniaus „Hockey Punks“ susitinka su sensaciją pateikusia jungtine Kauno ir Klaipėdos komanda

2019-11-27
“Hockey Punks” inf.
Šiandien Lietuvos pirmenybių reguliaraus sezono rungtynėse Vilniuje susitinka sostinės „Hockey Punks“ ir čempionato naujokė jungtinė Kauno ir Klaipėdos komanda „Baltų Ainiai – HC Klaipėda“.
 
Abi komandos praėjusiame ture nustebino. Visų pirma labai netikėtą sensaciją pateikė „Baltų Ainiai – HC Klaipėda“ ledo ritulininkai Kauno miestų komandų dvikovoje po pratęsimo rezultatu 4:3 nugalėjęs konkurentę „Kaunas Hockey“.
 
Vėliau kitas netikėtumas atsitiko Vilniaus komandų dvikovoje, kurioje „Geležinis Vilkas“ Elektrėnuose 7:5 palaužė „Hockey Punks“. Prieš tai „pankai“ namų arenoje varžovus buvo įveikę rezultatu 8:1.
 
“Kauno Klaipėdos komanda jau įrodė visiems, kad prieš juos žaisti atsipalaidavus negali niekas. Šiandien mes norime dominuoti visų rungtynių eigoje. Neleisti varžovui patikėti, kad jie gali. Ir svarbiausia – savo žaidimu nudžiuginti savo sirgalius“, - apie rungtynes kalba vyriausiasis „Hockey Punks“ treneris Mindaugas Kieras.
 
Šiandienos rungtynėse šeimininkų komandoje žais ir ilgametis šalies rinktinės puolėjas 42-ių metų Martynas Šlikas, kuris prieš tai vykusioje dvikovoje Elektrėnuose sugrįžo ant ledo po beveik dviejų sezonų pertraukos.
 
Elektrėnuose kartu su M.Šliku tame pačiame puolimo trejetuke žaidė ir „pankų“ komandos vadovas bendraamžis Šarūnas Kuliešius. Puolėjai kartu daug metų yra rungtyniavę Lietuvos rinktinėje bei Elektrėnų „Energijoje“.
 
„Buvo įdomu prisiminti senus ryšius aikštelėje, kadangi žaidėme pastarose rungtynėse viename trejetuke, kaip daug daug rungtynių prie gerą dešimtmetį. Galiu pasakyti, kad žinojimas situacijų ir partnerio jautimas išliko. Klausimas, ar galime tuos sprendimus perkelti į aukštesnį greitį. Tose rungtynėse vieną kitą progą sukūrėme, bet tikrai dar toli iki norimos kokybės. Bet liko nemažai pirmenybių rungtynių iki vasario mėnesio play off ir žinau, kad galime pagerinti žaidimą.
 
Kalbant apie komandos žaidimą reguliariame sezone, negaliu pasakyti, kad rezultatai mane stebintų. Turime jei neklystu, 11 naujų žaidėjų sudėtyje ir todėl reikia laiko visiems susistyguoti, suprasti trenerio Mindaugo reikalavimus. Kadangi rungtynių neturime per daug, todėl ir tas procesas kažkiek užsitęsia. Kiekvienose rungtynėse yra atkarpų, kada galime džiaugtis mūsų žaidimu, bet vėliau seka ir nevykusios minutės. Aišku tai, kad potencialo daug, ir mes kiekvieną dieną sukame galvą, kaip padaryti geriau.
 
Tuo pačiu noriu pasidžiaugti, kad šiame čempionate bet kas gali nugalėti bet ką. Nes žiūrovams nėra įdomu stebėti rungtynes su aiškia baigtimi. Žinome, kad jie svarbiausi. Norėtųsi, kad ateityje prisijungtų daugiau įdomių komandų iš kitų miestų“, - sako Š.Kuliešius.
 
Rungtynių Vilniaus “Pramogų arenoje” pradžia - 20 val. 15 min. Organizatoriai pataria atvykti šiek tiek anksčiau, nes galimos eilės prie kasos. Bilietus taip pat galima įsigyti ir internetu „Paysera“ bilietų sistemoje.