Titulinis » Naujienos » Vilniaus „Feniksas“ minimalia persvara nugalėjo Vilniaus „Lokius“ (fotogalerija)

Vilniaus „Feniksas“ minimalia persvara nugalėjo Vilniaus „Lokius“ (fotogalerija)

2018-11-29
LRML informacija
Lapkričio 28-ąją sostinėje sužaistos dar vienos LRML čempionato rungtynės. Ant ledo susitiko Vilniaus „Lokiai“ ir Vilniaus „Feniksas“. Panašu, kad Mindaugo Kiero treniruojamam „Feniksui“ jau nebegalima klijuoti nepatyrusių naujokų etiketės – per šį sezoną komanda suklupo tik vieną kartą iš keturių (kovoje su Kauno „Bizonų-Bokštelio“ komanda). Trečiadienio vakarą „Lokiai“ varžovams nusileido rezultatu 1:2 (0:0, 1:2, 0:0), o pergalę „Feniksui“ padovanojo Giedriaus Misiūno dublis.
 
Pirmąjį kėlinį abiejų komandų vartininkai budriai gynė savo vartus, tad įvarčių pelnyta nebuvo.
 
Ledai pajudėjo antrojo kėlinio 4-ąją minutę, „Feniksui“ įgijus kiekybinį pranašumą: po Ignoto Poderio perdavimo Giedrius Misiūnas pasiuntė ritulį į „Lokių“ vartus (0:1). Antrojo šio žaidėjo įvarčio ilgai laukti neteko - tik tol, kol „Lokiai“ vėl suklydo ir suteikė „Feniksui“ dar vieną progą sužaisti daugumoje. 7-ąją kėlinio minutę Giedrius Misiūnas savo komandos sąskaitą papildė dar vienu įvarčiu (0:2). Perdavimus atliko Rokas Valantinavičius ir Povilas Jansonas. „Lokiai“ skolingi neliko ir taip pat sulaukę progos sužaisti daugumoje pelnė įvartį. Įvarčio autorius – Virginijus Janušauskas (1:2).
 
Paskutinis kėlinys buvo įtemptas, tačiau nieko nelėmė – Vilniaus „Lokiams“ neužteko pastangų ir laiko rezultatui išlyginti.