Titulinis » Naujienos » Vaikų lygos ir asociacijos „Lietuvos ledo ritulys“ visuotinio susirinkimo posėdžiuose dalyvaus ir Dainius Zubrus (treniruotėje ir Mantas Armalis)

Vaikų lygos ir asociacijos „Lietuvos ledo ritulys“ visuotinio susirinkimo posėdžiuose dalyvaus ir Dainius Zubrus (treniruotėje ir Mantas Armalis)

2016-08-03
hockey.lt informacija
 Ketvirtadienį Vilniuje įvyksiančiuose Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos (NVLRL) dalininkų ir asociacijos „Lietuvos ledo ritulys“ (LLR) visuotinio susirinkimo posėdžiuose dalyvaus ir NVLRL prezidentas Dainius Zubrus.
 
Praėjusį sezoną su San Chosė „Sharks“ iki NHL finalo nukeliavęs D.Zubrus į Lietuvą sugrįžo ne tuščiomis. Kaip ir kasmet, NVLRL komandoms lygos prezidentas atgabeno 30 aprangos komplektų, kuri šįsyk skirta patiems mažiausiems, 4-6 metų vaikams.
 
Prieš posėdžius D.Zubrus Vilniaus „Akropolyje“ 9.30 val. surengs spaudos konferenciją, po jos improvizuotą treniruotę ant ledo su trijų Vilniaus klubų vaikais.
 
Konferencijoje ir treniruotėje dalyvaus ir kitas NHL lietuvis, vartininkas Mantas Armalis, pavasarį pasirašęs metų sutartį su D.Zubraus klubu, „Sharks“.
 
Rytoj Vilniuje be D.Zubraus spaudos konferencijos, įvyks dar trys renginiai: NVLRL dalininkų susirinkimas, Nacionalinės ledo ritulio lygos dalininkų susirinkimas ir visuotinis LLR narių susirinkimas.