Titulinis » Naujienos » T. Kumeliauskas rezultatyviu perdavimu prisidėjo prie svarbios „Saryarka“ pergalės

T. Kumeliauskas rezultatyviu perdavimu prisidėjo prie svarbios „Saryarka“ pergalės

2018-12-17
hockey.lt informacija
Svarbią pergalę Rusijos aukščiausioje lygoje (VHL) iškovojo „Saryarka“ komanda, kurios gretose prie pergalės prisidėjo ir Tadas Kumeliauskas.
 
Kazachstano ekipa namuose 9:3 sutriuškino „Bars“ klubą, kuris yra vienas iš pagrindinių konkurentų kovoje dėl vietos atkrintamosiose varžybose. Ši pergalė leido „Saryarka“ klubui aplenkti savo varžovus ir sugrįžti į 16-ąją poziciją, kurią užėmusi komanda bus paskutinė, pratęsusi kovas atkrintamosiose varžybose.
 
Lietuvos rinktinės puolėjas šiame mače atliko kertinį vaidmenį penktajame komandos įvartyje, kai gavęs ritulį netoli vartų jį šaltakraujiškai žemu smūgiu pasiuntė į varžovų vartus. Tiesa, vėliau buvo nuspręsta, jog paskutinis ritulį nežymiai lietė jo komandos draugas, tad galiausiai T. Kumeliauskui buvo įrašytas rezultatyvus perdavimas. Šioje rungtynėse lietuvis taip pat laimėjo 10 iš 16 ritulio įmetimų bei atliko tris smūgius į varžovų vartus.
 
Iš viso per 15 sužaistų mačų šiame sezone T. Kumeliauskas jau pasižymėjo trimis įvarčiais ir dviem rezultatyviais perdavimais.