Titulinis » Naujienos » „Skelleftea“ pergalė paženklinta dar vienu sėkmingu M. Armalio pasirodymu

„Skelleftea“ pergalė paženklinta dar vienu sėkmingu M. Armalio pasirodymu

2019-02-13
hockey.lt informacija
Lietuvos rinktinės ir „Skelleftea“ klubo vartininkas Mantas Armalis antradienį Švedijoje prisidėjo prie dar vienos savo komandos pergalės aukščiausioje šalies ledo ritulio lygoje (SHL).
 
40-ąjame SHL ture „Skelleftea“ išvykoje 3:1 parklupdė pirmajame lygos trejete iki šio mačo žengusią „HV 71“ komandą. Šis triumfas leido M. Armalio atstovaujamai komandai pagerinti savo poziciją lygoje pakylant į šeštąją turnyrinės lentelės poziciją, kurioje likusi ekipa iškart pateks į čempionato ketvirtfinalį.
 
Šiose rungtynėse Lietuvos rinktinės vartininkas ir vėl rungtyniavo puikiai atremdamas 30 varžovų metimų bei įvartį praleisdamas vos kartą, kai atlaikęs varžovo bandymą į jis trumpam pametė ritulį iš savo akiračio, o tuo pasinaudojęs „HV 71“ puolėjas nukreipė jį į vartus. Tai buvo jau aštuntoji M. Armalio dvikova vartuose per paskutinius devynis mačus, iš kurių šešiskart jam pavyko padėti savo klubui triumfuoti.

Mūsų šalies atstovui nebus laiko ilsėtis ir artimiausiu metu: „Skelleftea“ SHL pirmenybes tęs įtemptu grafiku, o M. Armalio kolega vartuose – Gustafas Lindvallas šiuo metu gydosi traumą, tad lietuvis pagrindiniu savo komandos vartininku šiuo metu yra be didesnės konkurencijos.