Titulinis » Naujienos » Šiandien Vilniuje - „Hockey Punks“ prieš „Geležinį Vilką“

Šiandien Vilniuje - „Hockey Punks“ prieš „Geležinį Vilką“

2019-11-14
“Hockey Punks” inf.
 Šiandien Vilniaus „Pramogų arenoje“ pirmą kartą šį sezoną susikaus dvi sostinės komandos „Hockey Punks“ ir „Geležinis Vilkas“. Praėjusiame ledo ritulio sezone šių komandų dvikovos buvo itin įtemptos ir tik jo pabaigoje išryškėjo „pankų“ pranašumas.
 
Šį sezoną komandos pasipildė iširusios Elektrėnų „Energijos“ žaidėjais, todėl rungtynių nugalėtoją nuspėti ir vėl bus sunku. „Hockey Punks“ sudėtis specialistams atrodo stipresnė, tačiau dvikovose su „Kaunas Hockey“ komanda pergalių pasiekti nepavyko, abi Vilniaus komandos pralaimėjo kauniečiams po lygiosiomis pasibaigusio rungtynių pagrindinio laiko.
 
„Audringose praėjusiose rungtynėse prieš „Kaunas Hockey“, deja, po pratęsimo likome be trijų taškų. Tačiau manau, kad pastarosiose rungtynėse dėjome didelį žingsnį į priekį, atkarpomis rodėme tą žaidimą, kuriuo norime pasidalinti su žiurovais. Žaidėme kietai ir greitai! Net išspaudėme garbingą kumščių dvikovą!
Šį vakarą mūsų laukia pirmas mačas su pasikeitusia į gerąją pusę kita sostinės komanda, kuri jau parodė savo nagus kai tik po pratęsimo nusileido Kaunui. Todėl galite neabejoti, šioms rungtynėms mes ruošiamės labai atsakingai. Išanalizavę savo klaidas norime tobulėti ir žaisti kiekvienose runtynėse vis geriau“, - sako „pankų“ komandos vyriausiasis treneris Mindaugas Kieras.
 
Šiuo metu komandos yra sužaidusios skirtingą rungtynių skaičių todėl sunku remiantis statistika nustatyti tikrąjį pajėgumą.
 
Neseniai pasibaigusiame Baltijos taurės nacionalinių komandų turnyre Taline „Hockey Punks“ atstovavo puolėjai Povilas Verenis, Aivaras Bendžius ir Mauras Baltrukonis, „Geležinį Vilką“ - puolėjai Patrikas Misiukas, Edvinas Boroška ir vartininkas Elvinas Karla.
 
„Pankų“ komandoje be rinktinės kandidatų gerą žaidimą demonstruoja vartininkas Simas Baltrūnas, puolėjai Laisvydas Kudrevičius ir Eimantas Steponavičius, Donatas Kumeliauskas. „Geležinio Vilko“ ekipoje be to išsiskiria Timonas Mažulis, Arnas Misiukas, Nikodemas Numavičius, Dominykas Bisturys.
 
Abiejų komandų gynybos grandį pastiprino Elektrėnų „Energijos“ žaidėjai. Juodai baltus „Hockey Punks“ marškinėlius užsivilko Rolandas Aliukonis, žalią „Geležinio Vilko“ aprangą – Justinas Vėželis, Karolis Kubilius ir Aurimas Gaidauskas.
 
Komandų sudėtyse gausu šalies vyrų ir jaunimo rinktinės kandidatų, todėl neabejotinai šiandien laukia įdomi dvikova su neaiškiu rungtynių nugalėtoju.
 
Rungtynių Vilniaus “Pramogų arenoje” pradžia - 20 val. 15 min. Organizatoriai pataria atvykti šiek tiek anksčiau, nes galimos eilės prie kasos. Bilietus taip pat galima įsigyti ir internetu „Paysera“ bilietų sistemoje.